Zagrajmy w...
Fable - Zapomniane Opowieści: nie znam gry - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Fable - Zapomniane Opowieści: nie znam gry (/showthread.php?tid=861)

Pages: 1 2 3

Fable - Zapomniane Opowieści: nie znam gry - SEFurious - 11-11-2011 23:29

Witam!

Jestem Super Extremalny Furious czyli w skrócie SEFurious. I chciałbym dowiedzieć się od tych którzy grali w fable - zapomniane opowieści aby podali mi swoją własną opinię na temat tej gry. Jest, to mi potrzebne ponieważ chcę poznać przeżycia z tym tytułem innych żeby wszystko sprawdzić osobiście i samemu porozdzielać moje przemyślenia podczas grania. Po za tym zamierzam co nieco nagrać z tej gry, ale to chyba wątek nie na ten dział (tak mi się w prawdzie wydaję...). Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje.

Pozdrawiam!

SEFurious

Przy okazji:
Nie kopiować recenzji pseudiointeligentni pseudokopio-wklejacze

Temat nie jest uzupeleniony w interpuncje. Nie ma sensownego rozdzielenia po przez zdania itp.

RE: Fable - Zapomniane Opowieści: nie znam gry - Wan1Mas - 11-11-2011 23:54

Gra była fajna, w 2003, ale teraz jedyne co mogę powiedzieć, to odpuść sobie, gra jest dziecinna

RE: Fable - Zapomniane Opowieści: nie znam gry - SEFurious - 12-11-2011 07:53

Dobrze, wiem to. Ale myślę, że ta "dziecinna" grafika idealnie pasuje do klimatu (no bo chyba nie chodzi ci o questy)

RE: Fable - Zapomniane Opowieści: nie znam gry - Wan1Mas - 12-11-2011 09:51

defacto gra nie przedstawia sobą żadnych wartości

RE: Fable - Zapomniane Opowieści: nie znam gry - SEFurious - 12-11-2011 13:16

I co z tego. A gra ma czegoś uczyć? Ja wiem, że w początkowym etapie rozgrywki trzeba przynieść misia koleżanki zaatakowanego przez łobuza chłopczyka, ale no kurde mamy wtedy 10-8 lat. :sleepy:

RE: Fable - Zapomniane Opowieści: nie znam gry - Wan1Mas - 12-11-2011 15:16

Jesteś bohaterem mogącym niszczyć spellem skały, wzywając ognie piekielne, i zabijając masy szkieletów 1 spellem AoE, ale nie możesz wyskoczyć do lasu przez płotek...

RE: Fable - Zapomniane Opowieści: nie znam gry - SEFurious - 12-11-2011 17:26

W poprzednim poście marudzileś o wartościach a teraz będziesz pokazywal wąty na temat nie dopracowania mechaniki postaci?! Stary skok przez plot cię tak boli. Co ci szkodzi przejść przez furtkę znajdującą się 5 m od plotu... Tak czy inaczej dzięki za twoją opinię :)

RE: Fable - Zapomniane Opowieści: nie znam gry - Wan1Mas - 12-11-2011 18:23

Tam jest las... nie mogę iść do niego, ponieważ gra nie przewidziała, że chciałbym się wybrać do lasu, NIE PO ŚCIEŻCE... dlatego płot wysokości cwiartki metra jest niezniszczalny

RE: Fable - Zapomniane Opowieści: nie znam gry - SEFurious - 12-11-2011 20:28

cóż... Twórcy do graczy: ODPIE*DOLCIE SIE OD LASU o.o

RE: Fable - Zapomniane Opowieści: nie znam gry - Wan1Mas - 12-11-2011 21:07

boją się że znajdę mistyczny totem leśnych ludzi?