![]() |
Luksari - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: Luksari (/showthread.php?tid=966) |
Luksari - luksari - 24-12-2011 18:04 Witam jestem luksari chciałem wam przedstawić mój kanał na Youtube. A więc: http://www.youtube.com/user/Luksari Obecne zagrajmy w: -Minecraft -Skyrim Zakończone zagrajmy w: -World Of Goo(7 odc) -Spore (16 odc) -Poradniki do Minecraft (14 odc) -Minecraft:Bloczkowe Przygody (50 odc) -BoxyCraft (1 odc) -Borderlands (61 odc) -Torchlight (23 odc) -Serious Sam The Second Encounter (12 Odc) Planowane Zagrajmy w: -Serious Sam II -Serious Sam The First Encounter HD -TES I Arena -TES II Daggerfall -TES III Morrowind -TES IV Oblivion ------------------------------------------------------------------------ RE: Luksari - Wan1Mas - 24-12-2011 23:09 2 rzeczy odstraszyły mnie od Twojego kanału Partner od pomarańczowch. Tabelka na dole A co do filmów... sorry, ale do mnie nie trafia, Pare gierek na które jest hype i oczywiście... Majnkraft, swoją drogą, znasz może appartusa? bo nick kojarze ale za boga nie wiem skąd. Edit: SKORPJONS ZTUDIO ROX!! co nie? ech... RE: Luksari - Blitz - 28-12-2011 18:56 Minecraft ? Bitch , please... Mi się nie podoba jedno , mianowicie nagrywasz to co jest popularne , Raczej trudno bedzie ogladac tego samego odgrzewanego Kotleta po raz kolejny RE: Luksari - ADominacja - 28-12-2011 23:06 Pół minuty! I już dwa wg. mnie karygodne błędy: -fatalna jakość mikrofonu (ale w części filmów jest ok) -przewijanie dialogów (tak zabijasz "RP" w "RPG") Poza tym okazyjne problemy z obrazem i nuda (było, było, było...). Do poprawy! RE: Luksari - Dave - 30-12-2011 17:04 Layout może być, gadasz z życiem i z sensem, miło mi się Ciebie słucha, ale do mnie nie przemawiasz, jakość filmów jest okej, audio nie jest idealne, ale da się słuchać ;-) RE: Luksari - Forien - 31-12-2011 09:27 Pierwszy odcinek Skyrima - dialogi za cicho. Szumi jak oddychasz. Chwilami gubisz literki i mówisz niewyraźnie. Poza tym nie mam zastrzeżeń do narracji. Problem leży raczej w tym, że robisz same popularne rzeczy. Sam nagrywam minecrafta, ale obok staram się dorzucić mniej znane i oryginalne gry. Może nie przyciągają tak widzów jak Minecraft/Skyrim ale są często ciekawsze (bo nie są 1000-krotnym powtórzeniem). |