![]() |
G4mepl4yer123 - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: G4mepl4yer123 (/showthread.php?tid=990) |
G4mepl4yer123 - G4mepl4yer1 - 02-01-2012 14:29 Cześć! Na YT prowadzę kanał zagrajmerski który prowadzę sam a czasem jakiś użytkownik jest u mnie gościnnie. Kanał na początku był poprostu od komentowania i oglądania ale zaczęłem nagraywać LP. Link do mojego kanału jest następujący: G4mepl4yer123 Moje aktualne projekty to: Half-Life 1 Portal (nie zaczęty) Przerwane: Terraria wg. mnie ponieważ mam problemy techniczne. Nawet jak już ktoś skusi się na zajżenie na mój kanał proszę nie obrażać w żaden sposób mojego nicku , głosu ani jakości moich produkcji. Zapraszam was do oglądania i subskrybowania mojego kanału. RE: G4mepl4yer123 - Blitz - 02-01-2012 14:34 f4jnnnyy n1Ck a Tak wracając do Tematu ,Brak żadnej serii skończonej ,ani nie ma minimalnej liczby postów. *obraca się ,i klaszcze w dłonie* do Kosza |