Zagrywki

{socialsites}
|
[Na ślepo] Element4l (9 odcinków)
Mam włączone reklamy, odsyłam do tematu : http://zagrajmyw.pl/watek-adblockery-i-inne-takie
Witam ! Przedstawiam wam serię której w świecie polskiego Zagrajmy nie znajdziecie nigdzie indziej ! Jest to moja pierwsza seria, na ślepo. Ponadto dopiero zaczynam nagrywać filmiki więc liczę, że wytkniecie mi moje błędy, bym mógł się poprawić w następnych produkcjach :)
Gra w 720p, dałem głośniej dźwięk, ponieważ oprawa audio gra tutaj bardzo ważną rolę. Niestety było to na ślepo, a jako że gra nie należy do najłatwiejszych, to popełniałem wiele wiele faili ( ale te długo trwające przewijałem ). W swoich filmikach nie przeklinam, nie używam chamskich zwrotów, a ta seria może być kojarzona przez dzieci z kreskówkami, więc stąd ten niski prefiks +3 :)
Gra jest swoistym przerywnikiem który nagrywam solo, ponieważ nie możemy kontynuować naszych serii Co-Op z kolegą ( główna idea kanału ) bo ma on problemy z internetem. Za komentarz dziękuję i pozdrawiam !
Link do mojej playlisty : http://www.youtube.com/watch?v=GvaGStE5H...xK&index=1
(This post was last modified: 25-06-2013 16:40 by Lugia007.)
|
|
05-06-2013 11:59 |
|
Tectologic

{socialsites}
|
RE: [Na ślepo] Element4l (9 odcinków)
Nie stukaj niczym blisko mikrofonu. Mało mi uszy nie pękły ;)
Troszeczkę mało mówisz, ale mimo to ciekawie się słucha. Muszę Ci powiedzieć, że zadziwiłeś Mnie doborem takiej gry, a już bardziej tym, jak udało Ci się ją znaleźć.
Jakościowo jest w porządku, więc tutaj nie ma sensu rozdrabniać tego na części pierwsze.
Wg. Mnie wyszło Ci to bardzo fajnie i na pewno obejrzę resztę odcinków.
Trzymaj się :)
Skype dla widzów: Tectologic
|
|
06-07-2013 23:58 |
|
Roofix

{socialsites}
|
RE: [Na ślepo] Element4l (9 odcinków)
Nie polecam robienia LP "na ślepo" i to wychodzi już podczas oglądania. Lepiej grę już wcześniej przejść, by móc też coś o niej powiedzieć, bo oglądanie samego przechodzenia nie jest jakoś wciągające.
|
|
16-07-2013 00:30 |
|