MSI Afterburner.
|
Author |
Message |
Sotormajor

{socialsites}
|
MSI Afterburner.
Witam. Dziś wieczorem sobie siedziałem i przeglądałem najróżniejszy software do nagrywania i znalazłem takie coś jak MSI Afterburner. Tutaj jest link do stronki gdzie program jest opisany: http://event.msi.com/vga/afterburner/overview.htm
Program według mnie jest najlepszym możliwym software do nagrywania. Praktycznie nie zauważyłem spadków fps, pliki nie są duże z tego co na razie zauważyłem. Na razie więcej o nim nie mogę powiedzieć gdyż nie zdążyłem przetestować wszystkich możliwych funkcji ale jak na razie widzę będzie to dla mnie nowy software do nagrywania. Radziłbym ściągnąć i przetestować na własną rękę gdyż wtedy wyciągniecie swoje wnioski na temat tego programu.
|
|
20-04-2012 20:15 |
|
Sotormajor

{socialsites}
|
RE: MSI Afterburner.
A u mnie nagrywa. Posiadam mikrofon na usb i musiałem się pobawić trochę. Musiałem włączyć Virtual Audio Cable i stworzyć jeden kabel do nagrywania. Ustawiłem nasłuchiwanie mikrofonu oraz nasłuchiwanie miksu(?) stereo przez kabel który stworzyłem. Użyłem go jako urządzenie do nagrywania dźwięku w MSI i wszystko działa. Chwilę roboty jest ale według mnie bardziej się opłaca poświęcić te 5 minut niż nagrywać frapsem który zżera miejsce i zasoby.
|
|
20-04-2012 20:47 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)