McSayerPL

{socialsites}
|
Google Plus
Całkiem niedawno połączyłem moje konto google plus z kontem Youtube, jakieś tam pierdoły, uważanie, by przypadkiem nie nazwać swojego kanału w stylu "Remigiusz Maciaszek" tylko McSayerPL. Wszystko wporzo, tylko po co to? Google chce zrobić sobie drugiego facebooka i każdy o tym wie. Nie spotkałem się jeszcze z osobą, która używałaby google plus tak, jak w przypadku facebooka. To jak, łączycie te konta, czy nie? Korzystacie z google plus - jeśli tak - to jakich opcji używacie i jak często? Jak widzicie przyszłość tego portalu?
(czytałem, że g+ jest popularniejszy od twittera, ciężko mi w to uwierzyć, ale być może jest częściej używany poza Polską, albo o czymś nie wiem).
|
|
24-09-2013 22:43 |
|
Tectologic

{socialsites}
|
RE: Google Plus
Nie mam zamiaru z tego korzystać. Facebooka też nie mam. Nie kręci Mnie to. Może kiedyś założę kanałowy.
Ogólnie strasznie wpieniające są komunikaty od G+. Co jakiś czas dostaję wiadomość typu "Czy chcę połączyć kanał z G+". Odrzucam to, a i tak za jakiś czas znów mi tym spamują. Raz do tego dołączyłem i oprócz mniejszej wygody korzystania z youtube, nieczego innego nie zaobserwowałem.
Skype dla widzów: Tectologic
|
|
24-09-2013 22:52 |
|
milq123
{socialsites}
|
|
24-09-2013 23:29 |
|