Post Reply 
Kilka informacji
Author Message
CarlSheppards Offline
*

RE: Kilka informacji
(29-12-2010 17:13 )kaszubiak Wrote:  I w tym momencie potwierdziłeś po prostu swoją skrytą naturę trolla. Skoro nie umiesz odróżnić informacji od "przeżywania" to moja dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu.

Ty jeszcze dyskusji nie zacząłeś, misiu.
Poza tym napisałeś o tym, więc jakoś to na Ciebie wpłynęło.
gl;hf
29-12-2010 17:18
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kaszub Offline

Dobra. Cofam trolla. Poniosło mnie. Wybacz.
Ale zrozum, że jestem newsmane/redaktorem. Co prawda kiepskim, ale moim zadaniem jest pisanie właśnie o takich rzeczach. :)
Pozdrawiam.
29-12-2010 19:31
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kadron Offline
*

Rok 2010 był dobrym okresem? Był to okres, gdy to 'zagrajmerstwo' rozrosło się na szeroką skalę. Jeszcze w 2009 było może z 10/15 osób, które tym się zajmowały. Nie uważam, że ten rozrost jest aż taki zły. Znalazło się w tym roku parę dobrych ZW, parę złych. Jednak preferowałbym by ten rok był mniej obfity. Stanowcza przewaga dzieci, które muszą zaistnieć mnie przeraża.

Tam gdzie są fani, tam są tępiciele fanów. Tępiciele fanów i 'zagrajmera', którego fani lubią. Myślę, że to jest bliższe prawdy. Tsk.
(This post was last modified: 29-12-2010 23:26 by Kadron.)
29-12-2010 23:25
Deso Offline
*

Mimo iż rok 2010 jest dla mnie pierwszym rokiem z Let's play które robię. To ja podsumuje siebie krótko.

Średni ten rok. Z tego względu że masę błędów popełniłem i dopiero to poprawiłem na Mass Effecie, no nie licząc kilka partów bez dźwięku z gry. Ale teraz jest już dobrze. Jak dla mnie średni ten rok.

Nie wiem co było z Let's play w 2009 roku. Ale w tym roku zauważyłem, że sporo dzieciaków zabrało się za to. Nie mówię że źle bo ludzie są ok. Ale ich intelekt czasem poraża. Jak u Niezapominajki. Nie ja w jej sprawie jestem neutralny, nie wypowiadam się. Ale to co widzę co u niej wypisują fan boye. To sam mam ochotę skończyć z Let's play. Dodam też że Niezapominajka jest teraz szufladkowana przez fan boyów a nie zdaje sobie chyba z tego sprawy ?

[Image: 2q1fktz.jpg]

We will take to fight you Arthas and we will tear down the walls of Icecrown ! THE ARGENT CRUSADE COMES FOR YOU ARTHAS !
30-12-2010 13:23
Lavos Offline
*

Quote:Ale w tym roku zauważyłem, że sporo dzieciaków zabrało się za to. Nie mówię że źle bo ludzie są ok. Ale ich intelekt czasem poraża. Jak u Niezapominajki. Nie ja w jej sprawie jestem neutralny, nie wypowiadam się. Ale to co widzę co u niej wypisują fan boye.

Nie trzymaj się kurczowo tej neutralności, bo zaczynasz hipokryzją trącić.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
30-12-2010 23:55
SeedPL Offline
*

2010 był do dupy.
2011 też będzie do dupy.
Najlepszy będzie 2012, bo się będę śmiać z dzieci wierzących w kónieć świata.
No i 2015, bo sobie legalnie piwo kupię.
Zapomniałem o 2016? Będzie do dupy.

Zagrajmerstwo się rozwinęło jako-tako w pierwszym/drugim kwartale.
Napływ dzieci neo, mojego pokroju i innych ludzików sprawiło, że się cały ten burdel rozwijać zaczął.
Ja zaczynając z tym przygodę, zastanawiałem się co za debil chce to oglądać? Dlaczego mnie subskrybuję jak jeszcze brzmiałem jak wróbel któremu w dupę wannę wsadzili. Ale to nie o mnie temat. Tak, jestem hipokrytą.

Spekuluję, że w 2011 będzie jeszcze więcej nowych zagrajmerów i coraz trudniej się przebić będzie. Już u większości ludzi kręcących LP lista osób polecanych sięga maksimum.

Pożyjemy, umrzemy, zobaczymy.
31-12-2010 11:23
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Deso Offline
*

Seed ma racje.

Ja robię od pół roku Let's play i mnie się ciężko przebić. Może dlatego że robię let's play gier które większość zna ? Albo ktoś coś na mnie nagadał, nie wiem nie wnikam w to drugie. Fakt jest taki że LP sprawiają mi frajdę i tyle.

A jeśli chodzi o neutralność. To nic złego, wystarczy chcieć być neutralnym.

[Image: 2q1fktz.jpg]

We will take to fight you Arthas and we will tear down the walls of Icecrown ! THE ARGENT CRUSADE COMES FOR YOU ARTHAS !
31-12-2010 16:53
c309726 Away
*

Czy na serio tak ważne jest "przebicie" się? Żeby nie wiem ile było dzieci, dobrzy zagrajmerzy zawsze zostaną zauważeni.
03-01-2011 19:18
Maskikon Offline
*

Co do "przebijania się"... IMHO to jest tak jak z Dodą i dajmy na to Gargantuą.
Dode zna wiele osób, i wiele osób jej słucha (a konkretnie puszcza ją w tle, no bo przecież "ona jest fajna") jednak nie jest to rodzaj sławy, który by mnie pasował.
O Gargantule pewnie nikt z was nawet nie słyszał, a grają świetnie.

Mam nadzieję że widzicie to co i ja widzę.
15-01-2011 12:22
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Kilka zmian Xist 0 1.240 03-02-2012 16:35
Last Post: Xist

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5