Propozycja zmiany hostingu
|
Author |
Message |
lanceq

{socialsites}
|
Propozycja zmiany hostingu
Witam serdecznie,
zajmuję się administracją serwerów bardzo spodobała mi inicjatywa takiego serwisu, ostatnio często przeglądając forum można zauważyć błąd świadczący o przeciążeniu req/s w związku z coraz to większą popularnością forum.
Trochę poszperałem w danych Waszego forum i dowiedziałem się że posiadacie hosting w http://netarteria.pl/, nie jest to zbyt dobry wybór. Tutaj wychodzę z możliwością: mogę Wam zaproponować kilka razy lepsze parametry konta hostingowego za niższą cenę lub całkowicie za darmo w zamian oczekuję tylko moich reklam, posiadam swój serwer dedykowany w LiveNet.pl z Polską lokalizacją i bardzo mocnymi parametrami. Chciałbym dodać, że dzięki zainstalowanym i skonfigurowanym webserwerze nginx zamiast apache'a i cachewaniem contetu statycznego w postaci obrazków poprzez APC mogę zagwarantować do 30% szybsze ładowanie serwisu. Dodatkowo mam na maszynie zainstalowany panel ISPConfig przez który bez problemu administrator będzie mógł dodawać nowe konta pocztowe/ftp/bazy danych bez żadnych problemów. Co do mojej wiarygodności to wszystkie dane mogę podać administratorowi po ówczesnym skontaktowaniu się ze mną, najlepiej poprzez PW.
(This post was last modified: 15-07-2012 06:24 by lanceq.)
|
|
15-07-2012 06:14 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)