Po co nagrywacie?
|
Author |
Message |
QuAdriz

{socialsites}
|
RE: Po co nagrywacie?
Głównie dla hobby, ponieważ dużo gadam grając ;)
Pierwszy film na innym kanale wypuściłem ok. 2006 roku, wtedy chciałem spróbować co i jak. Metodą prób i błędów przez kilka kanałów doszedłem do QuaadriZ, gdzie publikuję głównie gry i ostatnio mingwarw.
|
|
25-12-2012 22:44 |
|
Rexlu
{socialsites}
|
Hmm, każdy jak był mniejszy chciał kiedyś w czymś wystąpić, być popularniejszym. Tak było na samiutkim początku, potem jeżeli coś się udało to pozytywne opinie komentarze motywowały do nagrywania ;)
I tak naprawdę trudno jest opowiedzieć na to pytanie. Jest to coś w rodzaju Hobby, samozadowolenia, chęci usłyszenia kilku dobrych słów od innych.
Pierwszy film dodałem chyba w 2009 czy 2010 roku z Gry Lineage II, mój własny edytowany długo w programie filmik z efektami zabić i takich innych, zawsze mnie takie filmy fascynowały. I to był jedyny film przez rok na youtubie, a potem tak nagle się to potoczyło i czerpię z tego przyjemność dotychczas
Pozdrawiam :)
|
|
26-12-2012 16:13 |
|
SCARS

{socialsites}
|
YouTubowe konto zalozone w 2006 w chwili obecnej ma zero filmow a dokladniej wszystki prywatne. Wrzucalem tam filmiki zrobione
- dla siebie,
- dla wlasnej satysfakcji,
- "na pamiatke"
a byly to filmiki glownie z MMO i PvP (glownie Lineage II).
....no ok, jako ze MMO + PVP to byly tez dla podreperowania sobie ego, dla e-pena i lansu :P
|
|
16-02-2013 00:32 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)