Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Indie, nowości, MOBA, klasyki
Author Message
Cavirion Offline
*

Indie, nowości, MOBA, klasyki

Witam bardzo serdecznie wszystkich, którzy odwiedzili ten wątek. Chciałbym tutaj zaprezentować swój kanał twitch, na którym streamuje gry każdego gatunku. Niezależnie czy to RTS, RPG, FPS czy MOBA, czy gra robiona przez pełnoprawne studio, czy grupę zapaleńców - jeżeli gra mnie zaciekawi, bardzo możliwe, że będę ją strumieniować.

Co wam oferuję na streamach? Przyjazną atmosferę, kontakt z widzami, dyskusję pod sztandarem wolności słowa, próby stałego rozwoju.

Kiedy gramy? Staram sie grać codziennie w godzinach wieczornych, zazwyczaj streamy trwają po godzinę lub dwie(Czasem istnieje możliwość "zarwania nocki"). Wiadomo jednak, że czasem, jakiegos dnia nie będę w stanie nadawać. Zazwyczaj należy mnie wyczekiwać w godzinach 18-19.

Aktualnie grane:
  • The Binding of Isaac: Wrath of the Lamb
  • Don't Starve
  • Cave Story +
  • Magicka(coop)
  • League of Legends

Planowane:
  • Bioshock: Infinite
  • Amnesia(kampanie robione przez graczy)
  • Dead Space
  • Retro Tygodnie(NES, stare gry na PC itd.)
  • Wiele, wiele innych!

Quote:wiem że próbujesz być mądry ale ci to nie wychodzi
Hohoho
30-03-2013 18:19
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Elwood Offline
*

RE: Indie, nowości, MOBA, klasyki
Hm. Z chęcią pooglądałbym u Ciebie gierki z NESa czy produkcje niezależne (tylko te mniej znane, takiego Don't Starve czy Isaaka jest dużo). Może kiedyś wpadnę :)
30-03-2013 21:36
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cavirion Offline
*

Ogólnie Isaac i Don't Starve pojawia się na streamie, bo są to gry, przy których nie skupiam się za bardzo i mam okazje bardziej porozmawiać z widzami. Jest to taki... moment kiedy staram się poprawić więź twórca-odbiorca.
Z gier niezależnych staram się dobrać nieco większy koszyk(wielkanocne nawiązanie) gier mniej znanych, by potem móc zrobić coś a'la tydzień z Indie.
Co do NES'a, również i do niego się powoli szykuję :)

Zapraszam i pozdrawiam :)

Hohoho
30-03-2013 21:46
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cavirion Offline
*

(Stream zakonczony poprzez siłę wyższą)

Hohoho
(This post was last modified: 31-03-2013 17:51 by Cavirion.)
31-03-2013 17:36
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5