Left 4 Dead
|
Author |
Message |
vlodek2532
{socialsites}
|
RE: Left 4 Dead
singiel z botami a co-op chyba do 4 - nie wiem czy mody to rozszerzały ale jak grałem an piracie przez lan to nie było takiego czegoś
|
|
17-10-2011 17:21 |
|
FeBul

{socialsites}
|
RE: Left 4 Dead
Możesz zagrać na piracie. Jednak jest mały haczyk otóż na sam początek napiszę że w Left4Dead(1) max 8 osób może grać. Następnym krokiem jest pobranie programu o nazwie garena który można znaleźć na http://www.garena.com - mam nadzieję że mogę podać link i nie złamałem jakoś regulaminu bo to nie jest reklama. Oczywiście po zalogowaniu się na ten program wybierasz odpowiednia grę i dołączasz do pokoju, konfigurujesz w opcjach coś i odpalasz gierkę. Po odpaleniu gry włącz konsolę (~) i wybierz mapę na której chcesz grać (musisz wpisać komendę) i po wczytaniu serwera musisz wpisać kolejne (podczas gry) komendy tak aby ustawić ten tryb, jednak nie pamiętam jakie to były komendy więc muszę Cię rozczarować. Google nie boli więc raczej znajdziesz to czego szukasz. Po wpisaniu komend klikasz M i możesz grać zombie.
PS. Co do gareny i grania razem to musisz mieć swoich znajomych we friendach (na tym programie) oraz mieć tą samą wersję gry!
|
|
17-10-2011 21:19 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)