Post Reply 
"Temat do zamknięcia"
Author Message
Sou Offline
*

"Temat do zamknięcia"
Rak toczący fora tworzone przez dzieci.

Quote:moderować
1. czuwać nad właściwym przebiegiem dyskusji; sterować, kierować dyskusją;
2. łagodzić napięcia pomiędzy ludźmi

a nie zamykać.

Została wymyślona taka funkcja jak sortowanie wiadomości po dacie ostatniego postu, TO PO %@#!# zamykać, a nie daj boże usuwać starsze tematy?!

Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem

:cool:
27-02-2012 10:10
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
appareil Offline
*

RE: "Temat do zamknięcia"
Do czego się odnosisz? I dlaczego tak wulgarnie?
27-02-2012 15:25
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sou Offline
*

Krew mnie zalewa jak co drugi dzień widzę na forum (dziś tutaj, codziennie na playnext) ludzi którzy coś takiego piszą:O

W życiu się z tym nie spotkałem na żadnym innym forum. Podobnie shoutboxy ale to osobny temat.

Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem

:cool:
27-02-2012 20:18
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
genpj Offline
*

Meh, ja jestem zdania, że użytkownicy sami zadecydują co jest warte uwagi, a co nie. Jednak jest trochę tematów, które takim czymś się muszą zakończyć (czyli zamykaniem tematów), czy to Ci się podoba czy nie. Ot choćby bezsensowne powielanie tematów, bo się wcześniej nie chciało forum przejrzeć.

Jest dużo problemów, które mają fora internetowe (kilka z nich jest głównie polskimi przypadłościami), ale zamykanie tematów jest jednym z najmniej znaczących.

Fantastyczny świat chomika Axela
27-02-2012 20:56
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5