Wybielaczz

{socialsites}
|
Filmy chodzą jak krew z nosa...
Hey.
Jak wiadomo, ok. 1,5 tygodnia temu, ludzie z YT dodali do odtwarzacza filmów nowy wygląd/grafikę zmieniania jakości, wielkości odtwarzacza, itp., wiadomo o co chodzi. Od tego czasu filmy ładują mi się 15x wolniej niż wcześniej, a internet mam bardzo dobry (60mb/s) i szybciutko mi się wczytywał film w 1080p.
Z dnia na dzień jest coraz gorzej, aż doszedłem do momentu w tej chwili, w której w ogóle nie chce mi się odpalić film, w jakiejkolwiek jakości.
Dodatkowo czasem jak się ładuje film w pożądanej przeze mnie jakości, nagle nie można jej wybrać:
![[Image: 4suy.jpg]](http://img713.imageshack.us/img713/6707/4suy.jpg)
Macie to samo? Bo w sumie już nie wiem o co takiego chodzi.
|
|
16-06-2013 19:18 |
|
VisualBoy

{socialsites}
|
RE: Filmy chodzą jak krew z nosa...
Ja tak samo mam od czasu do czasu. W godzinach popołudniowych nie idzie obejrzeć filmiku, bo nawet nie chce odpalić (a to nie jest wina komputera, ani dostawcy internetu), a jak odpalę rano lub wieczorem filmik to śmiga normalnie. Powinni dać sobie spokój z tym nowym playerem i nie utrudniać tym oglądania niektórym ludziom.
|
|
19-06-2013 00:00 |
|
ziomeczku

{socialsites}
|
RE: Filmy chodzą jak krew z nosa...
Odświeżenie pomaga tak jak już napisano, a poza tym filmy z YT można odtwarzać w VLC (Plik->Strumień wideo->Link do filmu na YT). Wyświetla zawsze w najwyższej dostępnej rozdzielczości.
|
|
24-06-2013 07:04 |
|