Post Reply 
[+16] Tony Hawk's: Underground 2 (7 odc.)
Author Message
Czubaka Offline
*

[+16] Tony Hawk's: Underground 2 (7 odc.)
Pierwsza seria na moim kanale, moim zdaniem wyszła całkiem nieźle, zakończona szybko, odcinki długie. Kręcona jeszcze słabym mikrofonem, obecnie są kręcone o wiele lepszym. Gra przechodzona przeze mnie drugi raz, podchodziłem do niej niezwykle sentymentalnie. http://www.youtube.com/playlist?list=PL9...ature=plcp
(This post was last modified: 22-08-2012 19:30 by Czubaka.)
22-08-2012 19:28
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Wilczyca Offline
*

RE: [+16] Tony Hawk's: Underground 2 (7 odc.)
Mniejsza o mikrofon. Postacie z filmiku strasznie cicho mówiły. Żeby coś zrozumieć trzeba było przeczytać dialogi. Ogólnie gra jest dość cicha. Wybacz, ale ja lubię gry w których słychać i komentarze i dźwięk z gry. Żadna to przyjemność pogłaśniać filmik by usłyszeć cokolwiek gry i słyszeć twój "potężny głos". Jednak obejrzę resztę odcinków na twoim kanale, ewentualnie w piaskownicy jeśli dałeś, ponieważ nie mogę wyrokować nad jednym. W każdym bądź razie jeśli miałeś mało widzów to wiedz, że głównie był to dźwięk z gry. Ogólnie masz fajne poczucie humoru to duży plus.
(This post was last modified: 23-08-2012 18:00 by Wilczyca.)
23-08-2012 17:55
lowo Offline

RE: [+16] Tony Hawk's: Underground 2 (7 odc.)
(23-08-2012 17:55 )Wilczyca Wrote:  Mniejsza o mikrofon. Postacie z filmiku strasznie cicho mówiły. Żeby coś zrozumieć trzeba było przeczytać dialogi. Ogólnie gra jest dość cicha. Wybacz, ale ja lubię gry w których księgarnia internetowa słychać i komentarze i dźwięk z gry. Żadna to przyjemność pogłaśniać filmik by usłyszeć cokolwiek gry i słyszeć twój "potężny głos". Jednak obejrzę resztę odcinków na twoim kanale, ewentualnie w piaskownicy jeśli dałeś, ponieważ nie mogę wyrokować nad jednym. W każdym bądź razie jeśli miałeś mało widzów to wiedz, że głównie był to dźwięk z gry. Ogólnie masz fajne poczucie humoru to duży plus.

Mikrofon jest kiepskiej jakości, słychać to po dźwięku ;)
24-08-2012 20:08
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5