Post Reply 
Multi w Gothic?
Author Message
Tylak21 Offline
*

Multi w Gothic?
Jak tytuł wątku wskazuje zaciekawiłem się tym, że podobno do Gothic jest multiplayer. Czy ktoś wie coś na ten temat?

Piszę to, dlatego że sam Gothic już powoli mnie nudzi (niemożliwe się dokonało, jeśli chodzi o mnie) i szukam jakichś urozmaiceń tej gry. Słyszałem o tym, że do poczciwego Gothic'a jest multi i zacząłem trochę szperać przy tym. Niestety brak czasu spowodował, że zaprzestałem poszukiwań i potem zapomniałem całkowicie o tej myśli. Teraz mi się przypomniało i uznałem za stosowne napisać o tym tutaj.

Więc, liczę na was ludzie :)
06-01-2013 14:57
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MajkelPlay Offline
*

RE: Multi w Gothic?
Kiedyś słyszałem coś o modzie bodajże do drugiej odsłony Gothica, który wprowadzał tryb multiplayer.
Ja nie zagłębiałem się osobiście w ten temat, ponieważ dla mnie Gothic jest zajebisty takim jak go stworzyli i nie pragnąłem zbytnio rozgrywki z innymi ludźmi (forever alone).

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope.

-Winston Churchill
06-01-2013 15:38
Malix Away
*

Gothic II:NK ma moda do multi.
Patrz: http://gothic-multiplayer.com/?lang=PL
06-01-2013 15:58
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tylak21 Offline
*

Dziękuję Malixie za link ;d
A gra ktoś w Gothic na multi?
06-01-2013 21:26
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5