punio7

{socialsites}
|
RE: Jakie Gry Na Dell Latitude D620 :D?
Czyżbyś posiadał moje ukochane Intel gma 950? ;) Po internecie panoszy się grupa nerdów uważających się za fanów tejże karty graficznej, zaczęli oni nawet robić swoje własne sterowniki pod Win7. Osobiście miałem wtedy na laptopie zainstalowany WinXP więc nigdy nie sprawdziłem czy rzeczywiście one zwiększają potencjał karty, ale jeżeli znasz się na instalowaniu sterowników i nie boisz się ewentualnej reinstalacji Windowsa to spróbuj: http://9xxssf.info/
Grupa ta lubi też się przechwalać jakie to gry udało im się uruchomić, spróbuj poszukać na YT "nazwa gry on gma950", tych filmików jest od groma.
Co do mnie to udało mi się odpalić Wiedźmina (ok 15fps), Piaski czasu (15-30 fps, nagrywałem tą grę na tej karcie graficznej), LoL (ok 22fps), Neverwinter Nights (18-30fps), Mount & Blade (18-25fps). No i mnóstwo innych gier, które działały bardzo sprawnie: Nox, Icewind Dale 2, Evil Islands, Black & White, Rayman 2 (3 też na pewno by poszła), Demise, OpenTTD, Little Fighter 2, Torchlight, Hostile Waters.
(This post was last modified: 12-01-2013 12:05 by punio7.)
|
|
12-01-2013 10:46 |
|