wiktoro198
{socialsites}
|
RE: Definicja hejtera?
Elwood, napisałem wyraźnie, Hejter to osoba która wyrażając swoją opinie jest zwyczajnie nie kulturalna brak argumentów po prostu idzie w parze z hejterstwem.
|
|
29-01-2013 17:51 |
|
Akahan

{socialsites}
|
(29-01-2013 17:51 )wiktoro198 Wrote: Elwood, napisałem wyraźnie, Hejter to osoba która wyrażając swoją opinie jest zwyczajnie nie kulturalna brak argumentów po prostu idzie w parze z hejterstwem.
Kultura nic nie ma do hejtu, zresztą bardziej poczułbym się urażony z prześmiewczego i ironicznego komentarza niż po przeczytaniu sterty wyzwisk, gdyż to ludzie mają gdzieś.
Co do argumentów, to brak mi słów... Nie wiem, dajmy na to idę do kina i film mi się strasznie nie podoba, więc postanawiam wyjść z seansu i nie muszę się tłumaczyć reszcie dlaczego wyszedłem i dlaczego ten film mi się nie podoba, MI się ten film nie podobał i tyle... No chyba, że weźmiemy definicje hejtera spod filmów panów na R, gdzie zwykłe napisanie: "Moim zdaniem ten filmik jest słaby" i danie łapki w dół skutkuje 429094 odpowiedziami jakimi to jesteśmy hejterami i żebyśmy sami zrobili lepszy(co jest najbardziej bekowym argumentem w internetach imo).
(This post was last modified: 29-01-2013 19:03 by Akahan.)
|
|
29-01-2013 19:01 |
|
wiktoro198
{socialsites}
|
W takim razie hejter to prowokator i osoba która jest autorem wulgarnych i prześmiewczych komentarzy i do tego nie w nich żadnego uzasadniania, przykład z kinem to co innego, hejter, to prowokator internetowy.
|
|
29-01-2013 19:18 |
|
Akahan

{socialsites}
|
Z kinem chciałem tylko pokazać, że nie muszę się tłumaczyć z swojej krytyki, ale wyszło mi to fakt trochę nieudolnie :D Tym niemniej nie uważam, aby komentarz "Ten film jest słaby, jesteś do niczego" był gorszy od komentarza "Fajny film, jesteś świetny"...
|
|
29-01-2013 19:35 |
|