Post Reply 
Tony Hawk's Pro Skater 4
Author Message
Barbarzyńca Offline
*

Tony Hawk's Pro Skater 4
Co sądzicie o grze Tony Hawk's Pro Skater 4

Opis: Czwarta odsłona osławionego cyklu Tony Hawk’s Pro Skater, umożliwiająca nam wypróbowanie się w profesjonalnej jeździe na deskorolce.
Czwarta odsłona osławionego cyklu Tony Hawk’s Pro Skater, umożliwiająca nam wypróbowanie się w profesjonalnej jeździe na deskorolce. Tym razem developerzy zaimplementowali postaci czternastu rzeczywistych zawodników, których listę ponownie otwiera sam wielki mistrz Tony Hawk. Przed użytkownikami zostaje postawionych blisko 190 różnorodnych zadań – m.in. uzyskanie określonej ilości punktów i zaprezentowanie odpowiedniej ewolucji w konkretnym miejscu. Do tego dochodzi jeszcze rozszerzony zestaw zapierających dech w piersiach figur akrobatycznych, wykonywanych zarówno na ziemi, jak i w powietrzu (w tym 14 najtrudniejszych i najbardziej widowiskowych ewolucji, które mogą wykonać jedynie najlepsi).

Względem części poprzednich poprawiono trójwymiarową oprawę graficzną, udoskonalono silnik fizyczny oraz zwiększono możliwości edytora skateparków (więcej obiektów, skoczni, ramp, itd.). Znakomitym uzupełnieniem całości jest udoskonalony tryb kariery pozwalający zacząć grę jako amatorski zawodnik, a skończyć jako mistrz jazdy na deskorolce oraz opcja rozgrywki wieloosobowej (dostępne tryby: Goal Attack, Capture the Flag itp.), obsługująca maksymalnie osiem osób.
12-08-2011 14:02
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MugoX Offline
*

RE: Tony Hawk's Pro Skater 4
Zapomniałeś swojej opinii skopiować z gry-online
12-08-2011 16:19
Khajiit Offline
*

Jest to moja ulubiona po części drugiej gra z serii. Niestety, wersja na PC IMHO ssie i to ostro (głównie przez bardziej cukierkową grafikę i chodzących tu i tam ludzi oraz jeżdżące po ulicy samochody).
Wracając do wyrażania opinii (mówię tu o wersji PSX-owej); gra ma świetny klimat, triki robi się znacznie przyjemniej niż w poprzednich częściach, to samo z zadaniami w trybie kariery, który został znacznie ulepszony w stosunku do poprzednich części. Oprawa audiowizualna cieszy nasze zmysły, chociaż i tak w takiej np. części drugiej muzyka była znacznie lepsza. Nie mam jej tak naprawdę nic do zarzucenia, choć później zadania robią się naprawdę bardzo trudne, wręcz niemalże przegięte. Polecam, ale wersję na PSX-a, gdyż PC-owa jest jak dla mnie do niczego.

Khajiit nie ma dla ciebie słów.
12-08-2011 17:17
sony Offline
*

Klasyk w którego kiedyś baaaaaardzo długo sie grało ale teraz wydaje mi się że gra nie przetrwała próby czasu i została wyeliminowana przez nowesze deskorolkowe gry.
16-08-2011 17:29
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
vlodek2532 Offline

Moim zdaniem trochę ją skopali dając graczowi zbyt dużo swobody. Jakoś mi nie pasowało granie w tenisa deską czy inne tego typu zabawy. Zasady THPS2 według mnie było o wiele lepsze.
16-08-2011 17:33
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5