Lavos

{socialsites}
|
RE: Najpopularniejsze zwalnianie z myślenia
Normalnie zdębieć można na PW o treści 'i odpisz tam'.
Zakładam, że nie rozumiesz, że mogłem używać skrótów myślowych, które faktycznie mogły wypaczać nieco definicję słów. Wybrałeś, jak raki, kilka sformułowań i dedukuj sobie na zdrowie czy inteligentem czy durniem jestem. Jakoś mało mnie to obchodzi, bo tematu nie chcę znów czytać. Mam ciekawsze zajęcia.
I tematu nie 'unikam jak ognia', nie musisz tanio prowokować. Temat po prostu zdechł. To, że wpada jedna osoba i odnosi się do błędów, uchybień etc. w nim zawartych nie sprawia, że będę pędzić by odpowiedzieć. Zią.
(This post was last modified: 25-10-2011 17:39 by Lavos.)
|
|
25-10-2011 17:36 |
|
JimPanse

{socialsites}
|
Dostałeś garść argumentów, więc się teraz z łaski swojej wytłumacz jakich skrótów myślowych użyłeś, a nie odwracasz kota ogonem że ja nie rozumiem Twych jakże zawiłych i głębokich kontrukcji językowych. Dyskusja wymaga tego abyś każdemu argumentowi przedstawił kontr-argument, a nie próbował atakować ad personam.
Moja teoria: "Racjonalny" miał wzmocnić wydźwięk wyrazu "fakty" aby nadać mu większą moc (jak to jest skrót myślowy to ja jestem Pavarotti). Korespondowanie na posty będzie miało jakiś związek z nieodpowiednik kształtem literki "z" która swoją kanciastością zaburzała by feng shui w poście (co to ma wspólnego ze skrótem myślowym, znowu nie wiem, widać głupim jak but).
Z niecierpliwością czekam na to co odpiszesz. Muszę przyznać że bardzo lubię ten moment gdy układam sobie scenariusze możliwych, debilnych odpowiedzi, a potem okazuje się że rzeczywistość przerasta moje najśmielsze oczekiwania ;)
Btw. Zaraz się okaże że "skrót myślowy" był jeszcze kolejnym "skrótem myślowym" od innego skrótu myślowego będącego w istocie szyfrem. Widzisz, za mądry jesteś na to forum, nikt nie rozumie Twego skomplikowanego, i pełnego metafor języka :(
|
|
26-10-2011 13:03 |
|
Lavos

{socialsites}
|
Nie rozczarowałem się:
Quote:a nie odwracasz kota ogonem że ja nie rozumiem Twych jakże zawiłych i głębokich kontrukcji językowych.
Bro, you trying too hard.
Próbuj z innymi.
|
|
26-10-2011 14:16 |
|
Wan1Mas
{socialsites}
|
meh, wydaję mi się że Jimmy po prostu szuka uwagi, dajcie mu ją, lavos nie chcę.
|
|
26-10-2011 16:13 |
|
JimPanse

{socialsites}
|
Lavos, sam zwracasz uwagę na tym forum użytkownikom, którzy chcą się pokazać z lepszej strony jeżeli chodzi o pisanie postów bardziej "dorośle" w sposób tak mało dorosły, że aż oczy i głowa zaczynają boleć. Czytając nad wyraz ze zrozumieniem, można stwierdzić, że to Ty jesteś PANEM riposty, pisania w sposób inny niż pospolity oraz to Ty zjadasz wszystkich. Przyznaję jesteś niezły, ale jeszcze czegoś Ci brakuje - postawienia się na miejscu przeciwnika, spojrzenia z jego punktu widzenia. Wyciągasz argumenty, które są jak najbardziej nie trafne, obierając je w piękne i trudne słowa, by tylko brzmiały groźnie.
|
|
05-11-2011 11:52 |
|