Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Sttark Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
TaboretPL
Co do gustów są różne,ale to że coś jest popularne nie oznacza zawsze że jest złe.Death note jest świetnym anime ale i przy okazji popularnym,co się chwali.A co do Monster to zgadzam się że to dobry tytuł jednak daleko mu do GC lub Death note albo choćby Cowboya Bebop'a.
Mylisz się również jeśli mówisz o jakiś filozofiach oraz prawdach życiowych,skąd to wymyśliłeś?Bajka jest nie tyle dla dzieci(owszem dla nich też)ale dla całej rodziny więc zawiera elementy które podobają się każdemu.Nie powierz mi że dziecko skojarzy jedną z piosnek do utworu Barbary Streisand ,,Putting it together'' albo zrozumie żarty słowne rodem z animaniaków:)
Więc widzisz to bajka dla całej rodziny a to że dzięki niej ludzie chcą być lepsi to inna sprawa i to też się chwali:)
[spoiler]

[/spoiler]
(This post was last modified: 18-01-2012 16:27 by appareil.)
18-01-2012 15:35
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lavos Offline
*

Oho, dyskusji nie będzie, bo Sttark wolał forsować swoje zdanie. Zief.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
18-01-2012 15:44
Wan1Mas Offline

Lavos, nie żeby coś, ale dlaczego uczepiłeś się kucyków? To że nie mają żadnej wartości "edukacyjnej" oraz fabuły chyba już zdążyłeś ustalić, prawda?
18-01-2012 15:49
appareil Offline
*

Uwielbiam tę logikę "ja mam rację z założenia, ty masz argumentować", jaką przez całą dyskusję prezentuje Sttark.
Also, familijna != dla całej rodziny. MLP jest targetowane do dzieci. Płci żeńskiej. Just deal with it, zamiast szukać na siłę zaworu bezpieczeństwa w rodzaju:
Quote:dzięki niej ludzie chcą być lepsi
czy też wsadzania jej do jednego worka z fabularnymi serialami.

Niczego tym nie zdziałasz, poza spowodowaniem fali niekontrolowanego lulzu wśród innych.
(This post was last modified: 18-01-2012 16:36 by appareil.)
18-01-2012 16:35
Sttark Offline

LavosCore
Cóż jak nie potrafisz się uargumentować do moich argumentów to rzeczywiście nie będzie:)
Po za tym widać twoje nastawienie na ten temat a nie ma sensu gadać z osobą która nie wie nic na temat ów serialu:)

apparatus
Po co mam dyskutować głębiej z ludźmi którzy są automatycznie nastawieni na ,,nie''?Mam lepsze rzeczy do roboty..I jeszcze raz MLP jest dla wszystkich poprzednie serię dla dziewczynek a te dla wszystkich,tak to wygląda każdy może to oglądać i znajdzie coś dla siebie.
(This post was last modified: 18-01-2012 17:43 by appareil.)
18-01-2012 17:06
Roofix Offline
*

(18-01-2012 00:06 )LavosCore Wrote:  Oczywiście, że nie jest dla każdego. Jak masa innych rzeczy. Zaś jako osoba więcej niż interesująca się animacjami powiem, że samo animowanie nie jest hipertrudne i złożone i bardziej zależy od faktycznych umiejętności twórcy.
Coś w tym jest :D

[/video]
(This post was last modified: 18-01-2012 17:43 by Roofix.)
18-01-2012 17:42
Sttark Offline

Jakbyś chciał polecam przeczytać fanfick o tym samym tytule:)Obrzydliwy,ale każdy bronies go zna:)
18-01-2012 17:49
appareil Offline
*

Quote:Po co mam dyskutować głębiej z ludźmi którzy są automatycznie nastawieni na ,,nie''?
Bo rzucasz tezu na wiatr? Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Inaczej nie potrafię wyjaśnić tego, że kompletnie nie czytasz wypowiedzi innych, skupiasz się tylko na tym, czy kiwają ci głową, czy nie. My dear, nie tak działa forum, to nie kult religijny.
Nigdzie, nie podałem do wiadomości mojej opinii na temat MLP, ba, nawet nie wypowiedziałem się na temat tego, czy serię obejrzałem (co jednak nie przeszkodziło w zademonstrowaniu swojej nieomylności i mówieniu, że nie). O wait, wiem do kogo jest targetowana i co ma sobą reprezentować. Naughty me.
18-01-2012 17:55
Lavos Offline
*

(18-01-2012 17:06 )Sttark Wrote:  LavosCore
Cóż jak nie potrafisz się uargumentować do moich argumentów to rzeczywiście nie będzie:)
What is this I don't even

Quote:Po za tym widać twoje nastawienie na ten temat a nie ma sensu gadać z osobą która nie wie nic na temat ów serialu:)
Pomijając fakt, że oglądnąłem od deski do deski pierwszy sezon, bywałem na stronach społeczności oraz znam ich twórczość.
A szanowny pan z Hasbro jak rozumiem?

Przestać zadzierać nosa, bo sam nie potrafisz sensownie wybronić swoich założeń, a jedynie dyskredytować oponenta. To nie jest zbyt dobry sposób w jakiejkolwiek dyskusji.

Ta perełka:
Quote:Po co mam dyskutować głębiej z ludźmi którzy są automatycznie nastawieni na ,,nie''?
A wcześniej
Quote:Cóż jak nie potrafisz się uargumentować do moich argumentów to rzeczywiście nie będzie:)

Wijesz się jak piskorz.

@Roofix
Widziałem widełko, widziałem. Dość kiepskie.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
18-01-2012 17:59
Roofix Offline
*

Bu, nie znasz się :P Zinterpretuje to jako "to nie moje poczucie humoru".
Czy czymś się różni wiele od oryginalnej animacji?
18-01-2012 18:08
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5