Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Sttark Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
IConquer
Ech..już to robiłem..
Słowo zachęcić nie jest najwłaściwszym słowem.Po prostu się komuś podoba lub nie...
Ale moje argumenty
Naprawdę ładna i dokładna animacja ciesząca oko
Wartości przesłania?Człowieku obejrzyj choć jeden odcinek żadna bajka od kilku lat na poziomie nie miała ich tyle co ten serial
Fabuła jest jak jest bo to nie o to w niej chodzi ten serial jest wyjątkowy i tyle:)Zaś jeśli chodzi o fabułę jakaś jest i będzie rozwijana dalej w przyszłych sezonach...Zwariowane melodię też nie miały fabuły a były świetną kreskówką z humorem który w tej serii jest również na bardzo wysokim poziomie.
A co do zabawek,Hasbro zaproponowało pracę bronies w ich dziale marketingu,zobaczy jak to wyjdzie jak serial jest dobry to niech też napędza zabawki:)
LavosCore
Powiedz mi jak HTF uzasadnia swoją brutalność?Ta animacja jest wykonana z humorem i to na podstawie fanficku o tym samym tytule...
Wystarczy argumentów czy mam dać linka byś sobie poczytał o tym o wiele dokładniej?
Chcesz rule34? Może coś znajdziesz;)
[spoiler]

[/spoiler]
(This post was last modified: 18-01-2012 23:07 by appareil.)
18-01-2012 18:47
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Wan1Mas Offline

Sttark, nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie, ta przekolorowana, tęczowa bajeczka nie ma kszty fabuły, lub przydatnych wartości, od kolejna na wpół zjedzona sucha przecukrzona bajeczka i wypluta prosto w telewizor, jedyne co ją odróżnia od reszty, do banda nerdów, która się nią podnieca, i stawia ją na miejscu swojego guru, lub buduję jej jakiś totem na środku swojego pokoju. Innymisłowy, yet another crappy cartoon.
18-01-2012 19:01
Lavos Offline
*

Przychodzi taki czas w życiu każdego Lavosa, że zaczynasz się zastawiać, czy gadasz do ściany.

Quote:LavosCore
Powiedz mi jak HTF uzasadnia swoją brutalność?
Jako konsekwencję konkretnych akcji. Bycie nieostrożnym, nierozważnym, czy po prostu głupim sprawia, że słodziaki tej animacji mają takie a nie inne przygody. Forma tej makabry jest oczywiście przerysowana, nierealna. Obecność nie.

Quote:Ta animacja jest wykonana z humorem i to na podstawie fanficku o tym samym tytule...

To tyle w temacie twojej wiedzy, huh.

Quote:Wystarczy argumentów czy mam dać linka byś sobie poczytał o tym o wiele dokładniej?
Sam niczego nie wytłumaczyłeś poza 'baawww nie masz argumentów!!!11', zatem nie wiem czy link cokolwiek zmieni czy wniesie do tej rozmowy.

Quote:Chcesz rule34? Może coś znajdziesz
Nie wiem czy próbujesz być zabawny, ale zabrzmiałeś jak ktoś naprawdę mało inteligentny.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
18-01-2012 19:03
Sttark Offline

IConquer
LOL w twojej wypowiedzi nie ma żadnego dobrego argumentu:happy:
Odpowiedziałem Ci w punktach co może zachęcić ludzi do tej animacji i to wyraźnie więc chyba coś z tobą nie tak...
Nie ma krzty fabuły?
Widać że tego nie oglądałeś.
..przydatnych wartości.
Hello?Czy my mówimy o tym samym?Najpierw coś obejrzyj z tego a dopiero potem się wymądrzaj.Tym stwierdzeniem pokazałeś wprost że jesteś po prostu hejterem i nikim więcej..Czy w ogóle czytałeś mój post?Bo z tego co widzę po twoim poście chyba nie...
Przecukrzona oj nie powiedział bym,nikt z krytyków nigdy nie zarzucił tej bajce że jest cukierkowa więc wiesz...twój argument jest do rzyci:p

Jak dotąd to ty nie grzesznych inteligencją zbytnio:)
CO do animacji Guro..najpierw przeczytaj potem komentuj:)I to ja podobno nie jestem w temacie,przeczytaj potem zgrywaj mądrego..
Quote:Sam niczego nie wytłumaczyłeś poza 'baawww nie masz argumentów!!!11', zatem nie wiem czy link cokolwiek zmieni czy wniesie do tej rozmowy.
Jesteś ślepy?Wypisałem mnóstwo argumentów i jak to ci nie wystarcza to chyba zacznę podejrzewać cię o trolling.
Nie wiem czy próbujesz być zabawny, ale zabrzmiałeś jak ktoś naprawdę mało inteligentny[/quote]
Ty tak brzmisz cały czas:happy:
A na serio to siłą nie przekonam do tego nikogo z tak ograniczony ucywilizowaniem niestety...
Powinnością bronies jest kochać i tolerować więc brohoof:heart:
(This post was last modified: 18-01-2012 19:16 by Sttark.)
18-01-2012 19:08
Wan1Mas Offline

Towarzyszu Sttark, póki co, to żaden z Twoich argumentów nie trafił lub nie ugodził argumentów innych osób, patrz Lavos, bądź Ja, Twoja argumentacja przypomina swingowanie pięcioliterowym narządem płciowym na środku deptaka w Ciechocinku, w tak zwanym międzyczasie wykrzykując "To ja mam rację!". Dude, przedstawiłem mój punkt widzenia, a Ty nie potrafisz się do niego odnieść, i na siłe przylepiasz mi łatke "hejtera", trollujesz, czy jesteś serious? Bo się zgubiłem.

(18-01-2012 19:08 )Sttark Wrote:  Hello?

Goodbye
(This post was last modified: 18-01-2012 19:19 by Wan1Mas.)
18-01-2012 19:17
Sttark Offline

Quote:Towarzyszu Sttark, póki co, to żaden z Twoich argumentów nie trafił lub nie ugodził argumentów innych osób, patrz Lavos, bądź Ja,
I?? te argumenty są nie do podważenia czekam na jakieś porządne kontrargumenty nie wynikające z czyjegoś gustu,podaj jakieś fakty dlaczego ta bajka jest zła?Czekam i nie pisz znowu tego co ostatnio bo chyba padnę z śmiechu jak znowu będę pisać to samo bo jakiś szaraczek nie zna dobrych dowodów na poparcie swojej teorii...
To co opisałeś mógłbym równie dobrze przypisać tobie i to z nawiązką...znasz mój punkt wiedzenia i najpierw ty się odnieś do niego(tylko bez żałosnego hejtu)Spróbuj to zrobić cywilizowanie...
Możesz tego nie lubić nikt cie do niczego nie zmusza..ale spróbuj pokazać choć tyle normalnego ludzkiego zaakceptowania innych bo to co robisz nazwałbym ,,serialową'' homofobią i ksenofobią..
[spoiler]

[/spoiler]
(This post was last modified: 18-01-2012 23:08 by appareil.)
18-01-2012 19:23
Wan1Mas Offline

(18-01-2012 19:23 )Sttark Wrote:  bo jakiś szaraczek
To co opisałeś mógłbym równie dobrze przypisać tobie i to z nawiązką...znasz mój punkt wiedzenia i najpierw ty się odnieś do niego(tylko bez żałosnego hejtu) Spróbuj to zrobić cywilizowanie...

Wycieczka osobista, rly?
Twój punkt widzenia prawdopodobnie wynika z zapatrzania w rozhype'owaną bajeczke, sorry, nie trafia do mnie patatajanie po chmurkach.
Defacto, powiedziałeś że uczy wartości, - jakich?
Powiedziałeś że krytycy mówią, że nie jest cukierkowo, - którzy?
Fabuła w tej bajce ponoć istnieje, - zespoiluj / przytocz.

Funny.
18-01-2012 19:29
Lavos Offline
*

Tak na marginesie, masz 15 lat, prawda? Jestem ciekaw.

Quote:Jak dotąd to ty nie grzesznych inteligencją zbytnio:)
Widzę twoją przyszłość...widzę ostrzeżenie od moderacji!
Serio, nie próbuj zgrywać cwaniaka.

Quote:CO do animacji Guro..najpierw przeczytaj potem komentuj:)I to ja podobno nie jestem w temacie,przeczytaj potem zgrywaj mądrego..
Co to ma do rzeczy? Bym napisał, że znam się a ty na to 'co mnie to obchodzi?'? Zaczynam dostrzegać pewien schemat.

Quote:Jesteś ślepy?Wypisałem mnóstwo argumentów
LOL.
Ty nie podawałeś argumentów. Ty forsowałeś subiektywną opinię, robisz to zresztą cały czas. Twoja boska argumentacja cały czas wygląda tak:
Quote:Nie ma krzty fabuły?
Widać że tego nie oglądałeś.
..przydatnych wartości.
Hello?Czy my mówimy o tym samym?Najpierw coś obejrzyj z tego a dopiero potem się wymądrzaj.Tym stwierdzeniem pokazałeś wprost że jesteś po prostu hejterem i nikim więcej
To są według ciebie argumenty? To tak jak wcześniejsza rozmowa z apparatusem o animacji - ty po prostu stwierdziłeś, że takowa jest ładna. Nie udowodnisz, że to jest faktem. Zrozum to w końcu.

Quote: i jak to ci nie wystarcza to chyba zacznę podejrzewać cię o trolling.
I care man. I care.

Quote:A na serio to siłą nie przekonam do tego nikogo z tak ograniczony ucywilizowaniem niestety...
Powinnością bronies jest kochać i tolerować więc brohoof:heart:
Czyli co? Animacja gore poniaczy jest bazowana na opowiadaniu? Jest lepsza od HTF, bo jest uzasadniona? Chłopie, sam fakt, że nie odpowiadasz bezpośrednio na moje posty świadczy o tym, że potrafisz tylko zapętlać swoje zdanie w nieskończoność. Może to działa wśród innych ludzi, ale tutaj każdy pokazał argumenty, stąd musiałeś uciec się do nie dostrzegania ich i wpychaniu swojej opinii bez uzasadnienia.

(This post was last modified: 18-01-2012 19:36 by Lavos.)
18-01-2012 19:35
Sttark Offline

Quote:Twój punkt widzenia prawdopodobnie wynika z zapatrzania w rozhype'owaną bajeczke, sorry, nie trafia do mnie patatajanie po chmurkach.
Defacto, powiedziałeś że uczy wartości, - jakich?
Powiedziałeś że krytycy mówią, że nie jest cukierkowo, - którzy?
,,Fabuła w tej bajce ponoć istnieje, - zespoiluj / przytocz.
Oj tam oj tam...:happy:
wartości-przyjaźni,tolerancji,akceptacji,wyrozumiałości,itd,po za tym każdy kucyk ma jakiś główny przywilej,lojalność,szczerość,itp.(rozumiesz tytuł?)
Twilight Sparkle jest młodym jednorożcem, który ma upodobanie do uczenia się o magii. Ma ku temu warunki, bowiem uczy się pod okiem księżniczki Celestii, panującej nad całą Equestrią. W wypełnianiu obowiązków młodej adeptki magii pomaga mały smok Spike. W końcu jednak przychodzi czas na poznanie najważniejszej magii, czyli magii przyjaźni. W tym celu księżniczka wysyła uczennicę do miasteczka Ponyville, gdzie Twilight ma za zadanie znaleźć sobie przyjaciół i uczyć się o przyjaźni tak, by pod koniec każdego dnia (odcinka) napisać w raporcie czego się nauczyła. Od czasu do czasu staje również do walki z siłami ciemności m.in. Księżycową Wiedźmą (oryg. Nightmare Moon) i Discordem, wykorzystując do tego nie tylko swoją wiedzę, ale i tzw. Klejnoty Harmonii.'' zadowolony?Prosto z wikipedi.
Co do krytyków na IMdb,poczytaj sobie...
Quote:Co to ma do rzeczy? Bym napisał, że znam się a ty na to 'co mnie to obchodzi?'
Czytaj z zrozumieniem nie pytam czy się znasz tylko czy przeczytałeś wtedy ów guro nie wydawało by ci się bezsensowne.
A co do argumentów ty nadal nie rozumiesz przedstawiam argumenty już chyba trzeci raz...ale ty jesteś po prostu na nie ślepy interesuje cię tylko swoje widzimisię i nic więcej, powodzenia w szukaniu przyjaciół będąc samolubem:p
Na wszelki wypadek łap teraz nie masz już nic czym mógłbyś się usprawiedliwić no chyba że nie znasz angielskiego
http://knowyourmeme.com/memes/subculture...p-is-magic
Jeśli po tym nadal będziesz trzymał się swojego zdania to uznam ci za debila(bez urazy) lepszego dowodu na słuszność mojej teorii nie ma.
(This post was last modified: 18-01-2012 20:08 by Sttark.)
18-01-2012 20:04
Lavos Offline
*

Quote:Czytaj z zrozumieniem nie pytam czy się znasz tylko czy przeczytałeś wtedy ów guro nie wydawało by ci się bezsensowne.
No tak, przecież podstawy wiedzy tj. źródła pisane nie istnieją. Eh.
Jak sam widziałeś, autor animacji informuje, że nie zapoznał się z tekstem. Ergo, tekst ten nie może być kanwą powstania filmiku. Dlatego też sama animacja jest kompletnie bezsensowna. Łapiesz?

Quote:A co do argumentów ty nadal nie rozumiesz przedstawiam argumenty już chyba trzeci raz...ale ty jesteś po prostu na nie ślepy interesuje cię tylko swoje widzimisię i nic więcej, powodzenia w szukaniu przyjaciół będąc samolubem:p
Nie, trzeci raz powtarzasz swoje subiektywne zdanie. To pewna różnica, której nie widzisz.

Quote:Na wszelki wypadek łap teraz nie masz już nic czym mógłbyś się usprawiedliwić no chyba że nie znasz angielskiego
http://knowyourmeme.com/memes/subculture...p-is-magic
Co ten link ma do rzeczy? W jakim kontekście go wstawiasz tutaj?

Quote:Jeśli po tym nadal będziesz trzymał się swojego zdania to uznam ci za debila(bez urazy) lepszego dowodu na słuszność mojej teorii nie ma.
...dowodu? Serio? Słuszności czego? Przecież ty już dawno zadarłeś nosa, teraz nie jest inaczej. Gdybyś chciał szukać dowodów, to nie wiem, zacząłbyś dyskutować. Wiesz, podawać argumenty. Nie bełkot typu 'nie widzisz wartości MLP, hejtujesz'.
Młody jesteś, może się jeszcze nauczysz tego.

18-01-2012 20:18
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5