Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Roofix Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(This post was last modified: 18-01-2012 20:30 by Roofix.)
18-01-2012 20:26
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sttark Offline

[quote]Nie, trzeci raz powtarzasz swoje subiektywne zdanie. To pewna różnica, której nie widzisz[quote]

To nie jest moje zdanie tylko zdanie większości oraz recenzentów krytyków którzy znają się na tym lepiej od ciebie,więc wiesz...spasuj trochę.
Dobra widzę że dalsza dyskusja jest bez sensu Hater gonna hate jak to się mówi..
A link wstawiłem bo odpowiada na wszystkie twoje pytania dotyczące bajki.Jak jest zrobiona,dlaczego jest tak popularna/dobra.A dyskusja z wami mija się z celem już pisałem nie raz nie dwa dlaczego ta bajka jest taka dobra,problem polega na tym że dla ciebie(i tego drugiego)żadne argumenty nie są dobre tak jak gadanie do słupa a słup jak...(dokończ sobie)
To tyle w tym temacie ja kończę rozmowę z debilami(tak,po waszych wypowiedziach i stosunku mogę śmiało was tak nazwać)

A to już ode mnie;)

(This post was last modified: 18-01-2012 20:30 by Sttark.)
18-01-2012 20:28
Wan1Mas Offline

(18-01-2012 20:28 )Sttark Wrote:  To nie jest moje zdanie tylko zdanie większości
(i tego drugiego) żadne argumenty nie są dobre tak jak gadanie do słupa a słup jak...(dokończ sobie)
To tyle w tym temacie ja kończę rozmowę z debilami(tak,po waszych wypowiedziach i stosunku mogę śmiało was tak nazwać)

Broniacze to większośc? Cholera, nie zauważyłem żeby 20letnie nerdy biegały po mieście i ściskały i lovvciały wszystkich, za to widzę milion hipsterów ubranych jak klauny z rodeo.
Wycieczko osobista, y u so bad.
Wypnij się na drugą strone, uważaj że wygrałeś, zabawne.
A co do opisu Twojej fabuły, super, kolejna przerysowana bajeczka.
18-01-2012 20:32
Sttark Offline

Osobiście widziałem dużo modów do Skyrim'a:)Jednak nie powiem Fluttershy oraz Rainbow Dash wyglądają świetnie^^
Nie chodzi o bronies tylko o recenzentów twoja prowokacja nie jest godna trolla;)
Znasz takie przysłowie nie oceniaj książki po okładce?
(This post was last modified: 18-01-2012 20:34 by Sttark.)
18-01-2012 20:32
Lavos Offline
*

@Stark, twoje rozumowanie jest nawet urocze jak na nastoletni umysł, ale jak wiadomo zawsze padnie w konfrontacji z porządnymi argumentami. Nikt tutaj nie będzie łykać zdania paru pozytywnych recenzji, bo każdy ma własną opinię na temat MLP. To, co mogłoby podziałać na dzieciarnię, w moim przypadku i pewnie nie tylko w moim, nie zrobi większego wrażenia, bo jasno widać, że sam nie potrafisz obronić swojej opinii, a jedynie dyskredytujesz oponenta ad hominem czy bełkotem.
Tak samo z buraczanymi linkami, może są one biblią dla dzieci, a tutaj - meh. Sam fakt ich zamieszczenia pokazuje, że nie masz zielonego pojęcia o definicji niektórych słów i ich faktyczną obecnością w Internecie, a potrafisz tylko tępo wklejać linki. Zatem nie baw mnie już swoim nastoletnim rozumowaniem i idź w te strony Internetu, gdzie panuje Jedyna Słuszna Prawda.
EOT.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
18-01-2012 20:39
appareil Offline
*

Quote:Co ten link ma do rzeczy?
To, że nie lurkał dostatecznie i daje link do strony, która zarabia na internetach. Lol.
18-01-2012 20:40
Lavos Offline
*

@apparatus
To mocno zalatuje buraczanym 'wkleję jedną rzecz, która zamknie usta każdemu, hyh'.

18-01-2012 20:42
Sttark Offline

LavosCore
Po prostu mam wystarczająco oleju w głowie by nie dać się trollom;)Niestety nie każdy tak potrafi.
Jednak zważ na to że ów opinię są wystawiane przez ludzi którzy znają się na rzeczy a nie przez osobę ślepą która po za swoim zdaniem nie widzi nic innego.Ja obroniłem swoją opinie wiele razy zaś ty zachowujesz się żałośnie zauważyłeś że ani razu nie odwołałeś się do kontrargumentów.Dlaczego?Bo nie potrafisz na nie odpowiedzieć porządnie..proste.Masz jakieś kompleksy na punkcie dzieci?Buraczek gada bardzo mądrze i są to tematy z którymi masz problem.Jesteś tylko zwykłym człowiekiem nie polecałbym iść w stronę megalomani bo to droga zgubna w skutkach,kiedyś to zrozumiesz(mam nadzieje)
18-01-2012 20:53
Lavos Offline
*

18-01-2012 20:55
Sttark Offline

18-01-2012 20:57
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5