Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Sttark Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Dlatego chcę skończyć tą dyskusję,dla mnie hejterzy są dla innych nie,to tyle koniec tematu.
A apparatus chciał argumentów to mu je dałem i przy okazji dałem filmiki:)A co do słynnego hasło L&T...nie każdy bronies taki jest to pewne,ale nie ma nic złego w tym,że człowiek chcę żyć lepiej:)
Mogę wiedzieć dlaczego nazwałeś to spam?To jest temat poświęcony temu serialowi więc logiczne jest by umieszczać w nim rzeczy z nim związane,po za tym nie tylko ja dodaje filmy...
(This post was last modified: 03-02-2012 17:19 by Sttark.)
03-02-2012 17:17
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Wan1Mas Offline

Zapewne dlatego, iż zawartość Twoich postów przypomina spam, nie mówiąc o tym, że uważasz ludzi za hejteruff bezpodstawnie, ale to już rozmowa na dłuższy bro war
03-02-2012 17:21
appareil Offline
*

Quote:Mogę wiedzieć dlaczego nazwałeś to spam?To jest temat poświęcony temu serialowi więc logiczne jest by umieszczać w nim rzeczy z nim związane.
Do wrzucania filmów jest YouTube. Forum służy do wymiany opinii. Gdybyś zauważył, to reszta wrzuca filmy albo związane z aktualnym tematem dyskusji, albo jakoś do nich nawiązuje przez treść filmu. Zauważ, że parę stron wcześniej wrzuciłeś post z filmem, który był jego integralną częścią, i.e. treść postu byłą z nim powiązana.
Choćby głupie "znalazłem fajny remiks melodii xyz z MLP, jak wam się podoba" uzasadnia umieszczenie filmu.

Quote:Co do hejterstwa...tu się nie dogadamy,ja i moi znajomi twierdzimy że jest,ty uważasz że nie ma..ok masz prawo do swojego zdania,tego ci nie zarzucę.
Tyle, że ja nie wyrażam swojego zdania. Wystarczy chwilę nad rzekomym hejterstwem pomyśleć i dojdzie się do wniosku, że nazwa nijak się ma do faktycznego zjawiska, a je samo można nazwać wieloma już istniejącymi słowami. Czyli wymyślanie koła na nowo, zupełnie niepotrzebne.

Odnośnie ukrytych treści. Chodziło mi o bardziej wartościowe elementy niż parę aluzji do popkultury, bo te są w wielu produkcjach, także takich, które nie są targetowane w małe dziewczynki.
(This post was last modified: 03-02-2012 17:26 by appareil.)
03-02-2012 17:22
Sttark Offline

@apparatus
Ok
Jednak te jedno najbardziej opisuję te zjawisko więc przepraszam że śmiem mieć inną opinie niż ty,ale to co widzę ciężko nazwać inaczej niż hejterstem w czystej postaci,jednak mówię nie mam zamiaru nad tym dyskutować,nie chcę mi się po prostu i tak cię nie przekonam...
Parę aluzji?Wskaż mi bajkę gdzie jest ich więcej i są perfidnie dla dorosłych(no może tylko animaniacy)
A elementy wartościowe..wystarczy tylko obejrzeć 1 odcinek;)

IConquer
Tu akurat nie chcę mi się gadać ta sprawa z hejterami,śmierdzi mi na milę LCSintrax'em...kiedyś to przerabiałem dziś nie mam ochoty...
(This post was last modified: 03-02-2012 17:42 by Sttark.)
03-02-2012 17:24
Lavos Offline
*

(03-02-2012 17:06 )Sttark Wrote:  1.Jedyną rzeczą której nie zamierzam tolerować jest nie tolerancja.
Czyli nie jesteś tolerancyjny, poniaczowe motto zawodzi w tym przypadku, a na tych, którzy się z tobą w tej kwestii nie zgadzają, narzucasz płaszczyk 'ograniczonych ludzi' etc. Nadal nie zauważasz, że postępujesz dokładnie tak samo.

Quote:2.Tu się zgodzę są różni ludzie,ale nie spotkałem żadnego który by odpowiadał tej parodii(podobnie jest z otaku)
Co - znów - nie oznacza, że takich ludzi nie ma. Podobną naiwnością można stwierdzić, że nie ma wielu innych negatywnych zjawisk, bo się z nimi nie spotkałem. Empiryzm narzuca ci klapki na oczy.

Quote:A co do sygnatury,możesz je brać:)Mam mądre myśli i trzeba dawać przykład tym którzy sami nie mają pomysłu na coś mądrego do powiedzenia/napisania;)
Niech moja mądrość cie oświeci Lavos'ku^^
Nie pisałem do ciebie, poza tym w sygnaturze umieściłem twoje - moim zdaniem - idiotyzmy/ kompletnie dziecinnie i przez to zabawne dyrdymały, które, parafrazując Kinga, niepokojąco przypominają to, co w regularnych odstępach zostawiam w WC.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 03-02-2012 18:11 by Lavos.)
03-02-2012 18:10
Sttark Offline

1.Jakbyś nie widział nie można tolerować wszystkiego nie próbuj udawać mądrego pisząc takiego stwierdzenia.Człowieka tolerancyjnego który akcentuję morderców też byś podziwiał?Jestem(w przeciwieństwie do ciebie)tolerancyjny,ale i nie głupi(patrząc na twoje wypociny)
2.Nie twierdzę,że ich nie ma twierdzę,że to są nie liczne wyjątki...
3.Cóż nie widzę w tych zdaniach nic głupiego,ale jak ktoś taki jak ty uważa to za głupie..moja teoria się potwierdza;)
(This post was last modified: 03-02-2012 18:40 by Sttark.)
03-02-2012 18:39
Gik Offline
*

Baj de wej:
http://www.prawica.net/forum/28595

Olsoł - skarbnica lulzu. Polecam posty użytkownika allen123:
http://www.filmweb.pl/serial/My+Little+P...discussion

Mój ulubiony temat:
http://www.filmweb.pl/serial/My+Little+P.....,1787909

Słuchasz metalu = jesteś wrażliwy. Dostrzegasz więcej i w ogóle jesteś lepszy. Bo metal to najlepsiejsza muzyka ze wszystkich przecież.

[Image: aqI8D.jpg]
03-02-2012 18:39
Sttark Offline

Ten pierwszy link można skomentować krótko.WTF?W życiu nie widziałem większego debilizmu,polska,polska swoją konserwatywnością zabiją i umarłego.Że też ludzie mogą być tacy głupi...
Proszę nie mów mi,że też tak myślisz stać cię na więcej;)

Pozostałe linki są ok:)Ja tam jestem na filmwebie Macintosh.
(This post was last modified: 03-02-2012 18:44 by Sttark.)
03-02-2012 18:43
Wan1Mas Offline

Quote:same nie wiedzące, jakiej są płci, ale za to mające głowę pełną "moralności"
So true.

A co do prawicowców, meh.
03-02-2012 18:45
Sttark Offline

LOL jak ktoś na serio wierzy tym ludziom z pierwszego linka to normalnie ręce opadają.Nie wierzyłem,że ludzie mogą być tacy głupi,ale jak widać Polscy potrafią wszystko...normalnie nie wiem co napisać takie to głupie było
Moja reakcja(jest powód filmiku)

Homofobię się leczy
http://akty-prawne.info/grupy/homoseksua...51471.html
(This post was last modified: 03-02-2012 18:55 by Sttark.)
03-02-2012 18:51
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5