Dlatego chcę skończyć tą dyskusję,dla mnie hejterzy są dla innych nie,to tyle koniec tematu.
A apparatus chciał argumentów to mu je dałem i przy okazji dałem filmiki:)A co do słynnego hasło L&T...nie każdy bronies taki jest to pewne,ale nie ma nic złego w tym,że człowiek chcę żyć lepiej:)
Mogę wiedzieć dlaczego nazwałeś to spam?To jest temat poświęcony temu serialowi więc logiczne jest by umieszczać w nim rzeczy z nim związane,po za tym nie tylko ja dodaje filmy...
(This post was last modified: 03-02-2012 17:19 by Sttark.)
Zapewne dlatego, iż zawartość Twoich postów przypomina spam, nie mówiąc o tym, że uważasz ludzi za hejteruff bezpodstawnie, ale to już rozmowa na dłuższy bro war
03-02-2012 17:21
appareil Posts: 1.160
{socialsites}
Quote:Mogę wiedzieć dlaczego nazwałeś to spam?To jest temat poświęcony temu serialowi więc logiczne jest by umieszczać w nim rzeczy z nim związane.
Do wrzucania filmów jest YouTube. Forum służy do wymiany opinii. Gdybyś zauważył, to reszta wrzuca filmy albo związane z aktualnym tematem dyskusji, albo jakoś do nich nawiązuje przez treść filmu. Zauważ, że parę stron wcześniej wrzuciłeś post z filmem, który był jego integralną częścią, i.e. treść postu byłą z nim powiązana.
Choćby głupie "znalazłem fajny remiks melodii xyz z MLP, jak wam się podoba" uzasadnia umieszczenie filmu.
Quote:Co do hejterstwa...tu się nie dogadamy,ja i moi znajomi twierdzimy że jest,ty uważasz że nie ma..ok masz prawo do swojego zdania,tego ci nie zarzucę.
Tyle, że ja nie wyrażam swojego zdania. Wystarczy chwilę nad rzekomym hejterstwem pomyśleć i dojdzie się do wniosku, że nazwa nijak się ma do faktycznego zjawiska, a je samo można nazwać wieloma już istniejącymi słowami. Czyli wymyślanie koła na nowo, zupełnie niepotrzebne.
Odnośnie ukrytych treści. Chodziło mi o bardziej wartościowe elementy niż parę aluzji do popkultury, bo te są w wielu produkcjach, także takich, które nie są targetowane w małe dziewczynki.
(This post was last modified: 03-02-2012 17:26 by appareil.)
@apparatus
Ok
Jednak te jedno najbardziej opisuję te zjawisko więc przepraszam że śmiem mieć inną opinie niż ty,ale to co widzę ciężko nazwać inaczej niż hejterstem w czystej postaci,jednak mówię nie mam zamiaru nad tym dyskutować,nie chcę mi się po prostu i tak cię nie przekonam...
Parę aluzji?Wskaż mi bajkę gdzie jest ich więcej i są perfidnie dla dorosłych(no może tylko animaniacy)
A elementy wartościowe..wystarczy tylko obejrzeć 1 odcinek;)
IConquer
Tu akurat nie chcę mi się gadać ta sprawa z hejterami,śmierdzi mi na milę LCSintrax'em...kiedyś to przerabiałem dziś nie mam ochoty...
(This post was last modified: 03-02-2012 17:42 by Sttark.)
(03-02-2012 17:06 )Sttark Wrote: 1.Jedyną rzeczą której nie zamierzam tolerować jest nie tolerancja.
Czyli nie jesteś tolerancyjny, poniaczowe motto zawodzi w tym przypadku, a na tych, którzy się z tobą w tej kwestii nie zgadzają, narzucasz płaszczyk 'ograniczonych ludzi' etc. Nadal nie zauważasz, że postępujesz dokładnie tak samo.
Quote:2.Tu się zgodzę są różni ludzie,ale nie spotkałem żadnego który by odpowiadał tej parodii(podobnie jest z otaku)
Co - znów - nie oznacza, że takich ludzi nie ma. Podobną naiwnością można stwierdzić, że nie ma wielu innych negatywnych zjawisk, bo się z nimi nie spotkałem. Empiryzm narzuca ci klapki na oczy.
Quote:A co do sygnatury,możesz je brać:)Mam mądre myśli i trzeba dawać przykład tym którzy sami nie mają pomysłu na coś mądrego do powiedzenia/napisania;)
Niech moja mądrość cie oświeci Lavos'ku^^
Nie pisałem do ciebie, poza tym w sygnaturze umieściłem twoje - moim zdaniem - idiotyzmy/ kompletnie dziecinnie i przez to zabawne dyrdymały, które, parafrazując Kinga, niepokojąco przypominają to, co w regularnych odstępach zostawiam w WC.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 03-02-2012 18:11 by Lavos.)
1.Jakbyś nie widział nie można tolerować wszystkiego nie próbuj udawać mądrego pisząc takiego stwierdzenia.Człowieka tolerancyjnego który akcentuję morderców też byś podziwiał?Jestem(w przeciwieństwie do ciebie)tolerancyjny,ale i nie głupi(patrząc na twoje wypociny)
2.Nie twierdzę,że ich nie ma twierdzę,że to są nie liczne wyjątki...
3.Cóż nie widzę w tych zdaniach nic głupiego,ale jak ktoś taki jak ty uważa to za głupie..moja teoria się potwierdza;)
(This post was last modified: 03-02-2012 18:40 by Sttark.)
Ten pierwszy link można skomentować krótko.WTF?W życiu nie widziałem większego debilizmu,polska,polska swoją konserwatywnością zabiją i umarłego.Że też ludzie mogą być tacy głupi...
Proszę nie mów mi,że też tak myślisz stać cię na więcej;)
Pozostałe linki są ok:)Ja tam jestem na filmwebie Macintosh.
(This post was last modified: 03-02-2012 18:44 by Sttark.)
LOL jak ktoś na serio wierzy tym ludziom z pierwszego linka to normalnie ręce opadają.Nie wierzyłem,że ludzie mogą być tacy głupi,ale jak widać Polscy potrafią wszystko...normalnie nie wiem co napisać takie to głupie było
Moja reakcja(jest powód filmiku)