Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Wan1Mas Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Homoseksualizm ponoć także. (psst, "Akty-prawne" swojego czasu mówiły, że w Polsce jest komunizm, nuff said)

Powiedz mi, jaka grupa ludzi ZA WSZELKĄ CENE ma kochać innych ludzi i tolerować wszystko co piszą? Nie, nie mówie tutaj o grupach wsparcia, utopiach typu 50 ludzi 50 domów 50 zwierząt, lub innych zabawnych sytuacjach. Imho, koleś trochę racji ma, ponieważ nie mam pojęcia, jak mężczyźni mogą oglądać... kuce, bajke przeznaczoną w target 3-7 dla małych dziewczynek?
(This post was last modified: 03-02-2012 18:56 by Wan1Mas.)
03-02-2012 18:56
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sttark Offline

Więc po co jesteś w tym temacie?Obejrzyj choć jeden odcinek i potem się wypowiadaj,jak się nie podoba to nie pisz o tym więcej nic nie poradzisz że tak dużo ludzi to lubi..Same problemy macie,parę postów temu napisałem dlaczego faceci to oglądają...powoli zaczynam rozumieć dlaczego inni zagrajmerzy nie polecają tego forum,straszna ograniczoność tu panuje.Polecam pójść na terapie i wyleczyć się z tego pojmowania wszystkiego stereotypami.
(This post was last modified: 03-02-2012 19:06 by Sttark.)
03-02-2012 19:03
Wan1Mas Offline

(03-02-2012 19:03 )Sttark Wrote:  ograniczoność
Derp

(03-02-2012 19:03 )Sttark Wrote:  Polecam pójść na terapie i wyleczyć się z tego pojmowania wszystkiego stereotypami.
Wysyłasz tak wszystkich na terapie, a może tak bardzo chcesz wszystkich tam wysłać, bo sam masz problem? Nuff said.

Obejrzałem 3 odcinki z bratankiem, bajeczka fajna, dla przedziału wiekowego 0-6, ale później dzieci trzeba uczyć umiejętności zachowania się poprawnie w danej sytuacji, oraz wpajać coś innego niż "miłość" do wszystkiego.
03-02-2012 19:14
Sttark Offline

IConquer
1.Takie słowo istnieje sprawdź sobie.
2.Nie wszystkich tylko ograniczonych i bojących się wszystkiego co nie znane najprawdopodobniej również o skłonnościach masochistycznych nie normalnych ludzi:)Wiesz jak by zareagowała normalna osoba?Po prostu przestała by sobie zawracać głowę tym serialem i by ją on w ogóle nie obchodził.

Ja mam dość proponuje zamknąć ten temat gdyż jest on bezsensu,nie mam zamiaru się z nikim kłócić,ale stan intelektualno-dojrzałościowy niektórych ludzi na forum poraża swoją infantylnością.Po prostu jest mi waż żal gdyż nie wiecie jak cudowanie jest być z takimi ludźmi,może miałem farta do nich,ale cóż,mnie pozostaje się cieszyć serialem i fandomem który będzie trwał przez długie dziesięciolecia.
Brohoof /][\
(This post was last modified: 03-02-2012 19:28 by Sttark.)
03-02-2012 19:18
Wan1Mas Offline

Herp, nie dość że zarzucasz ludziom "ogarniczoność" to do tego dorzucasz masochizm, dude, wygrałeś internet.

Jeżeli masz dość, to po co nadal odpowiadasz? Swoją drogą, czemu mam bać się czegoś, co oglądałem z bratankiem, drogi broniaczu? Ach tak, nie potrafisz czytać.
03-02-2012 19:28
Sttark Offline

IConquer
1.A jak inaczej wytłumaczyć fakt,że ogląda się coś co się nie lubi i nie rozumie.Sądząc po twojej wypowiedzi nie masz nic do serialu tylko do fandomu bronies,czyż nie?
2.Już sobie wyobrażam ciebie oglądającego to z bratankiem;)Obejrzyj bez polskiego dubba.
03-02-2012 19:31
appareil Offline
*

Mam wrażenie, że ktoś pobieżnie przegląda tylko odpowiedzi, cytuje i odpowiada na sobie tylko znany sposób interpretacji jednoznacznych słów. Tak więc w tym poście postaram się maksymalnie ograniczyć ilość treści, bo najwidoczniej i tak jest bez znaczenia.

Quote:pozostaje się cieszyć serialem i fandomem który będzie trwał przez długie dziesięciolecia
lol
Quote:Sądząc po twojej wypowiedzi nie masz nic do serialu tylko do fandomu bronies,czyż nie?
moar lol
Quote:Obejrzyj bez polskiego dubba.
even moar lol
Quote:Ja mam dość proponuje zamknąć ten temat gdyż jest on bezsensu
rotfl
03-02-2012 19:33
Wan1Mas Offline

Stark, jeżeli za każdym bezsensownym postem, zabijałbyś jednego kuca, to całe Ponyville, Ponyland, pfu, Ponyverse, przestałoby istnieć, gratuluje, morderco.

Btw, co ma język do rozumienia o co chodzi w bajeczce dla dzieci?
03-02-2012 19:53
Sttark Offline

W twoim wypadku wystarczyło by jedno zdanie,znalazło by się tam tyle idiotyzmów i bezsensowności;)A co do dubba...
Polskie głosy są co najwyżej średniej jakości(Pinkie pie irytuje a Fluttershy mówi jakby miała zatwardzanie)więc mogą one wywołać kiepską opinie na temat serialu...
03-02-2012 20:06
Wan1Mas Offline

Powtarzam, co mi da zmiana języka w bajeczne prócz głosu ludzi którzy podkładają po nią głosy? Nic. Także w tej chwili drogi Broniaczu ratujesz się rzucając randomem, skończ, błagam
(This post was last modified: 03-02-2012 20:31 by Wan1Mas.)
03-02-2012 20:29
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5