Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Sttark Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
1.Ale tak uważasz potrafię to wywnioskować z twoich wypowiedzi.

2.Cóż jak ich nie lubisz tylko dlatego,albo ci to bardzo przeszkadza to TAK.Jesteś chory!Gratuluje bystrości umysłu;)W końcu coś napisałeś sensownego.

Żeby nie było offtopu

Fajna PMV-ka.

IConquer
1 Pisałem już ci wcześniej na te tematy nie mam zamiaru się powtarzać.Chodzi o mniejszość na skalę dużo większą niż te forum.
2 Cóż w takim razie musisz zdefiniować swoje poglądy
3.Fandom to fandom;)
(This post was last modified: 13-03-2012 22:37 by Sttark.)
13-03-2012 22:33
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gik Offline
*

Ok.

Czym się różni wg ciebie homoseksualizm od takiej zoofilii, koprofagii, czy nekrofilii? Od sadyzmu? Sadomasochizmu?

[Image: aqI8D.jpg]
(This post was last modified: 13-03-2012 22:36 by Gik.)
13-03-2012 22:35
Sttark Offline

To że to jest do zaakceptowania.Pozostałe wymienione przez ciebie(jak to nazywasz dewiację)są nie do przyjęcia,albo przynajmniej nie do przyjęcia przez ludzi z zewnątrz.No może z wyjątkiem sadomasochizmu...Ten temat raczej nie ma nic wspólnego z kucami jak masz jakieś sprawy do rozwinięcia tego wątku to pisz na PW albo odtwórz nowy temat.
13-03-2012 22:40
Lavos Offline
*

(13-03-2012 15:09 )Xist Wrote:  Lavoscore, ok, ale nie wciągajmy do tematu ludzi z autyzmem.
Ależ ja nie mieszam. Faktem jest, ze ludzie z autyzmem skupiają się dość obsesyjnie na jednej rzeczy i na takiej bazie wyrastają sonyfagi czy ponyfagi. Ten rysunek wygląda jak coś narysowane przez dziecko.

(13-03-2012 20:23 )Sttark Wrote:  Niby gdzie te twoje zboczeństwa są lepsze?
Moje 'zboczeństwa'? Nie dość, że tego słowa nie ma w języku polskim, to linkowanie do prac w kontekście dziwadeł fandomu (o których, jak twierdziłeś wcześniej, nie słyszałeś) nie jest równoznaczne z identyfikacją w jakimkolwiek stopniu. Myśl trochę.

Quote:Ale ok łap pracę która jest ładniej zrobiona choć oczywiście tobie nie podpasuje w końcu tytuł największego marudy nie zdobywa się za darmo.

Here we go
Nie wiem o jakich tytułach teraz bredzisz, rysunek jest średni, jak większość rzeczy 2-d wklejanych w trójwymiarowe tło - w najlepszym przypadku wygląda to jak średni kolaż, tutaj mamy fanowski kał. Kompletnie złe oświetlenie, brak nogi, złe umieszczenie skrzydeł..ot, fanowska niedoróbka.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
13-03-2012 22:42
Gik Offline
*

Sttark:
Gościu. Sam sobie zaprzeczasz. Wszystkie te przypadłości są dewiacjami. Czyli co, jedni są do zaakceptowania, a drudzy nie? Skoro homosie czują się takie stłamszone, są zamknieci w sobie i żądają przywilejów, to czemu nie dać przyzwolenia np. takim pedofilom? Albo nekrofilom? No dalej, przecież facet z miłą chęcią wykorzystałby trupa twojej babci. Ciało jest jej juz do niczego niepotrzebnie!

13-03-2012 22:43
Sttark Offline

Mnie się obrazek podoba tobie nie i...co z tym?Niby twoje zdanie jest ważniejsze niż moje?Zarozumialstwo ponad skalę.Tobie się nie podoba to ok jednak mi tak i obydwoje mamy rację w swoim guście.Ogarnij się Lavosk'u.

Gik
Napisałem coś Ci jeśli chcesz pogłębić ten temat do dyskusji pisz na PW.Jesteś strasznie konserwatywny wrzucasz wszystko do jednego worka...
(This post was last modified: 13-03-2012 22:48 by Sttark.)
13-03-2012 22:47
Gik Offline
*

Czemu na PW? Przecież to dotyczy źle pojmowanej przez ciebie tolerancji. Czyli jakby nie patrzeć: cześć "przesłania" MLP.

Cały czas pieprzysz o zrozumieniu dla innych, a nie chcesz zrozumieć kogoś, kto faktycznie myśli inaczej. Duh.

13-03-2012 22:49
Sttark Offline

Akurat w kwestii tolerancji to się do mnie nie porównuj.I tak mam jej więcej niż ty więc nie mamy o czym gadać.Ależ ja cię rozumiem informuję tylko,że masz złe poglądy(choć i tak mnie nie posłuchasz,więc to jest bezsensu...)

Sto postów

(This post was last modified: 13-03-2012 22:54 by Sttark.)
13-03-2012 22:53
Gik Offline
*

Ten temat nigdy nie przestanie być zabawny.

13-03-2012 22:56
Sttark Offline

Potwierdzam,ja się świetnie bawię;)
13-03-2012 22:58
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5