My Little Pony: Friendship Is Magic
|
Author |
Message |
Sttark
{socialsites}
|
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
@Kaszubiak
Artykuł całkiem w porządku co jak co,ale prasa zwykle przedstawia nas w dobrym świetle(zarówno w Polsce,jak i zagranicą).
@LavosCore
Bo ty oczywiście napisałbyś to lepiej co Lavosku;)
Czy mi się wydaje czy masz jakieś kompleksy.Nic tylko same marudzenie nie potrafisz się cieszyć szczęściem innym(co za głupie pytanie oczywiście,że nie).
ADominacja
Oj tam,oj tam.To był zoofil a nie bronies,ludzie pisanie/czytanie shippingów nie oznacza,że od razu każdy chcę robić TO.Delikatnie mówiąc jest to obrzydliwe,a jeżeli tacy ludzie są w fandomie to są to jakieś 3/4 % ludzi.Tak samo jest u dajmy na to fanów Sonica,pokemonów itd.
/naucz się, że ktoś może mieć inne zdanie. Ban Cię nie nauczył? Warnik. Wiesz za co. Jeśli nie wiesz - cóż, coś jest nie tak.
(This post was last modified: 28-03-2012 08:44 by kaszub.)
|
|
27-03-2012 18:46 |
|
Sttark
{socialsites}
|
Nie oglądam Rock'a.
Niby ta,ale narzekanie na publikowany tekst oraz jego infantylność jest po prostu głupie zwłaszcza,że nie wierzę by napisał lepiej.Jeśli tak to niech udowodni;)
|
|
27-03-2012 19:39 |
|
Sttark
{socialsites}
|
Co masz na myśli pisząc potworków?Artykuł jakimś mistrzostwem świata nie jest,ale przyjemnie mi się go czyta i(dla mnie)jest w porządku.Jak mu się nie podoba to ok,ale narzekanie nie sprawi,że będzie lepszy;)Więc jak mu się nie spodobało to miał prawo do krytyki.To oczywiste.I sorry,ale Lavos to po prostu tetryk.To stwierdzenie faktu.
(This post was last modified: 27-03-2012 19:53 by Sttark.)
|
|
27-03-2012 19:51 |
|
Sttark
{socialsites}
|
To że jest marudą oceniam zarówno po jego wypowiedziach dotyczących serialu,Skyrima oraz jego konta na youtube.W każdych sprawach narzeka i nie widziałem jeszcze wątku by tego nie robił więc jest marudą.Nie oceniam go tylko na podstawie oceny ów artykułu.
|
|
27-03-2012 20:00 |
|
Sttark
{socialsites}
|
Jak uważasz.
Co do serialu to się zgodzę,że nowi bronies czasami spamują nie potrzebnie,ale żeby przestać oglądać coś co się lubi bo nie lubi się ludzi?Bez jaj mam znajomego który nie jest brony a serial lubi.(Po za tym tych ,,przeciwników'' jest zaledwie parę tysięcy na parę milionów fanów to naprawdę nie wiele,ale cóż zrobić wszystko co dobre wzbudza kontrowersję).
A co do Skyrim...zgodzę się tylko do tego,że był przereklamowany,ale zły nie jest.
Jak zwał,tak zwał;)
(This post was last modified: 27-03-2012 20:08 by Sttark.)
|
|
27-03-2012 20:07 |
|
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)