Post Reply 
Wiedźmin 1.
Author Message
Interhex Offline
*

RE: Wiedźmin 1.
Ilę godzin zajmuję przejście wiedzmina 1?Ja doszedłem do 3 aktu i dalej już nie pociągłem.Ale grało się bardzo przyjemnie :).
Polecam.
22-04-2012 08:15
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sttark Offline

Ja przechodziłem go kilkadziesiąt godzin około 50 godz.(chodziłem Geraltem w większości miejsc).Akurat skończyłeś przed najfajniejszym rozdziałem.Czwarty akt był najbardziej klimatyczny i najbardziej przypominał Polskie klimaty(przynajmniej dla mnie).Skojarzył mi się z ,,Panem Tadeuszem'' nie wiem dlaczego,ale tak było;)
22-04-2012 09:08
Ziajowaty Offline
*

Miałem to samo co Interhex. Tylko z innego powodu skończyłem (przypuszczam, że Interowi się znudziło). Robiłem sobie questy poboczne i nagle patrzę - o, jakiś main quest tuż obok mnie na bagnach. Poszedłem tam i okazało się, że już nie mogę się cofnąć na bagna, zaczął mi się 4-ty akt bodajże, a ja zupełnie bez wyposażenia (ten quest miał mi dać fajny mieczyk, a potem bym zrobił parę potek :/). Aczkolwiek grało mi się BARDZO przyjemnie. Tylko brakuje mi świecącego kursora na hardzie, bo medium trochę za łatwy, z kolei bez podpowiedzi kiedy mam klikać myszką strasznie trudno się gra :/. Żaden combos nie wchodzi.
22-04-2012 11:29
Sttark Offline

Polecam ściągnąć flash moda ja na nim gram.Rozrywka o wiele przyjemniejsza a i przeciwnicy trudniejsi.Pokonanie guhla w 1 akcie na początku stanowi nie małe wyzwanie.Po za tym jest lepszy system wyglądu obrażeń.Widać je na przeciwniku co nie raz powoduje komiczne sytuacje jak Geralt po walce chodzi spokojnie po mieście z zmasakrowaną twarzą.;)
22-04-2012 12:01
Infelicity Offline
*

(22-04-2012 11:29 )Ziajowaty Wrote:  Tylko brakuje mi świecącego kursora na hardzie, bo medium trochę za łatwy, z kolei bez podpowiedzi kiedy mam klikać myszką strasznie trudno się gra :/. Żaden combos nie wchodzi.

Geralt przed gotowością do wejścia w kolejne combo "informuje" o tym gracza robiąc młynek mieczem.

[Image: aeN1WWp_460sa.gif]
22-04-2012 20:09
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question Wiedźmin 2 RomanPL79 134 34.104 12-08-2011 16:45
Last Post: Lavos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5