(03-06-2012 18:22 )Interhex Wrote: Sou powiedz szczerze czemu tak uparcie bronisz Remigiusza?
To wy lepiej napiszcie czemu macie taki dupościsk jak go widzicie;] Zresztą nie tylko jego. Jakieś kompleksy?:) Rock robi materiały ewidentnie pod swoją widownię. Nie zajmuje się jakimiś bardziej wymagającymi grami, czy poziomem trudności;) Jego komentarz też już zaczął dostosowywać się do odbiorców.
No, ale to jego pomysł na prowadzenie kanału na YT. Wystarczy go nie oglądać i skupić się na swoim własnym życiu.
Wan1Mas, dokładnie tak jak piszesz, tak jak Rock robie swój kanał na YT. Nie da się ukryć o_O
Infelicity, IMO to co Rock sobie zaplanował, wykonuje o wiele lepiej niż ja. No ale dzięki za docenienie :)
Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem
:cool:
04-06-2012 06:26
punio7 Posts: 1.019
{socialsites}
Zrobię sobię filmik, wyjaśnię w nim co to jest MMO! Ekstra! Co z tego, że wszyscy widzowie o wieku większym niż 15 lat i tak już to wszystko wiedzą. Scenariusz, tekst, przygotowanie się wcześniej? A po co tracić czas an takie pierdółki. Po co w ogóle się wysilać skoro fani i tak mnie wielbią za każde gówno które im podsyłam. A tych którzy mnie nie wielbią to skasuję komentarze i wszyscy są szczęśliwi. Ale jestem zajebisty.
(This post was last modified: 04-06-2012 06:53 by punio7.)
04-06-2012 06:51
Infelicity Posts: 564
{socialsites}
(04-06-2012 11:25 )Roofix Wrote: Sou, to ty chyba nie pamiętasz (nie wiesz?), jak to było z bytnością Rocka na tym forum i historią którą potem przedstawił swoim fanom.
Cośtam słyszałem. Nie mniej dziwie się skąd taki butthurt u was po kolesiu, który o tym miejscu pewnie zapomniał tydzień po ostatnim filmie na jego temat;]
Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem