Post Reply 
[+12] Hover Ace (4+1)
Author Message
Doomer Offline
*

Tekst Hover Ace (4+1)
Witajcie.
Chciałbym zaprezentować wam krótki Let's play z gry Hover Ace.
Playlista zawiera 4 odcinki z gry, oraz 1 ze wspomnieniami (kilka wyciętych scen ze wszystkich odcinków serii oraz zapowiedź kolejnego projektu).

Bardzo proszę o komentarze i wskazówki dotyczące błędów, które mógłbym poprawić.

Oto link do playlisty:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLt...4BxqQuC3zw

Pozdrawiam,
Doomer
(This post was last modified: 16-01-2013 20:06 by Doomer.)
01-01-2013 19:38
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Enerix Offline
*

RE: Hover Ace (4+1)
Seria spoko. Tylko troszkę ciszej grę a głośniej ciebie bo gra czasami przygłusza :) Tak to wszystko ok :)
21-01-2013 21:57
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lugia007 Offline
*

Pierwsze wrażenia:
Zaciekawiłeś mnie samą grą, bo pierwszy raz ją widzę na oczy. Nie masz zbyt irytującego komentarza chociaż nad nim trzeba byłoby popracować. Kwestia techniczna to faktycznie grę słychać głośniej niż ciebie. Ale plus za nagrywanie gry w normalnej rozdziałce a nie rozciągniętej, co niby mnóstwo ludzi uważa za mus.
Głupie, ale ścieżka dźwiękowa z menu choć monotonna, nie może mi wylecieć z głowy ;)

Na razie tyle później uzupełnię jak skończę oglądać.

"Co dla jednego jest sufitem, dla innego jest podłogą."

Youtiub z 7-letnim stażem.
Jestem dziewczyną.
(This post was last modified: 25-04-2013 04:00 by Lugia007.)
25-04-2013 03:58
Blum_blum Offline

Tak jak wyżej moi przyjaciele pisali - ustawienia głosu. Gra również mnie zaciekawiła chodź dość często Twoja dykcja była bardzo nienaturalna i odnosiłem silne wrażenie sztuczności przez co źle mi się słuchało. Technicznie ok...
27-04-2013 20:31
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5