FikSsu

{socialsites}
|
RE: Piractwo
Sorki że odświeżam ,no ale dobra.. Bo tego nie znalazłem ,a mnie ciekawi..
Powiedzmy nie kupujesz gry ,ale podoba Ci się ale fundusze na to nie pozwalają..
A chcesz ją np użyć w materiale zagrajmy w .. Ściągasz tą grę ,grasz ,nagrywasz ,wrzucasz na portal np youtube i czerpiesz z tego korzyści materialne ,to chyba też jest do wykrycia ,oraz karalne?
|
|
13-12-2012 19:28 |
|
Chomik

{socialsites}
|
@UP
Nie wiem czy to zdrowe, bo o ile rozumiem podniecenie po skończeniu gry/filmu/anime/seksu z laską to jest to tylko podniecenie, coś co szybko mija. Fakt, że błahe rzeczy stają się dla nas bardzo ważne jest raczej pokazaniem, że coś jest nie tak.
Ps: Tak, to ja - jeden z tych świetnych internetowych psychologów, którzy po szybkości palców podczas pisania komentarza może dojść do tego dlaczego twój członek jest taki mały i dlaczego mężczyźni polani olejkiem cię podniecają.
|
|
13-12-2012 23:45 |
|
MircoCroCop

{socialsites}
|
@UP. Nie będę porównywał skończenia gry do orgazmu, bez przesady - ale patrzę na to z perspektywy ujęcia samej gry, nie patrzę, czy skakałeś przy niej z radości, turlałeś się, płakałeś - to jest stan indywidualny, taki tytuł powinien jakoś wpłynąć na emocje, ale nie sprawiać, że chcesz skoczyć z mostu - rozumiesz o co mi chodzi? :D
[spoiler] Quote:Tak, to ja - jeden z tych świetnych internetowych psychologów, którzy po szybkości palców podczas pisania komentarza może dojść do tego dlaczego twój członek jest taki mały i dlaczego mężczyźni polani olejkiem cię podniecają.
[/spoiler]
:D:D
|
|
14-12-2012 06:15 |
|
FikSsu

{socialsites}
|
Tylko mi bardziej chodziło nie o samo `granie` a granie i nagrywanie tej gry. Oczywiście gry nie kupionej ,tylko zassanej z np torrentów :)
|
|
14-12-2012 22:30 |
|
TheInqizer

{socialsites}
|
Jeśli producent każe nam, płacić 199 zł za chłam to wiadomo nie pirace bo głównie gram na ps3
|
|
23-01-2013 20:03 |
|
Infelicity

{socialsites}
|
(23-01-2013 21:07 )LamaTiVi Wrote: masz demo, sciągnij zagraj nie podoba się nie kupuj,
Taa, wszystko świetnie, tylko wyobraź sobie, że zwłaszcza najwięksi wydawcy rezygnują z dem? Wtedy z tzw. "praworządnych" sposobów na wyrobienie sobie opinii jest poczytanie np. takich różnych CD-Actionów, w którym Mass Effect 3 dostaje 10/10, bo jak powiedział recenzent: "Ta gra ma wiele wad, ale na nie nie zwracam uwagi". Bardzo przekonujące, nie?
Poza tym kolejny niesamowity tok myślenia:
Quote:a jeśli ściągniesz od razu i Ci nie podejdzie to jesteś zjebany.
Bo? Bo co się stanie? Zaoszczędzi pieniądze i czas, wiedząc że to nie gra dla niego.
(This post was last modified: 24-01-2013 07:04 by Infelicity.)
|
|
24-01-2013 07:04 |
|