Post Reply 
Nintendo, temat ogólny
Author Message
appareil Offline
*

Nintendo, temat ogólny
[Image: 1300930-U2AMKEY.png]
Wielkiego odzewu zapewne nie będzie, bo kojarzę może ze dwie osoby na forum, które korzystają z ich sprzętu (w tym jedna nieaktywna od dłuższego czasu), ale zawsze warto spróbować.

Pytanie kontrolne na start - jak oceniacie sprzęt Nintendo w obecnej (poprzedniej już w zasadzie) generacji, czyli DS oraz Wii, i jak zapatrujecie się na ten, który niedawno się pojawił (3DS, WiiU)?
(This post was last modified: 20-12-2012 14:59 by appareil.)
20-12-2012 14:54
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Davidb9310 Offline
*

RE: Nintendo, temat ogólny
ja posiadam NDS classic jak i NDSi i cały czas się świetnie bawię z nimi, miałem Wii ale już nie było tak super. Moim zdaniem WiiU jest o wiele lepsze niż jego poprzednik,ponieważ ma wiele ciekawych gier.
20-12-2012 15:07
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
GTOqw Offline
*

stawiają na innowacyjność i bardzo dobrze im to wychodzi - gdybym miał porównywać to Nintendo wypuszcza najlepsze handheldy już od wielu wielu lat - sam mam PSP i NDS, więc moje porównanie uzasadnione. Co do stacjonarnych to nie powiem zbyt wiele - jednyne stacjonarne sprzęty na których gram to PS2 i komputer - nowa generacja (PS3 i X360) to niewypał. Sorry jak uraziłem komuś uczucia

Bysiorowy Mistrz ma swojego deviantArta! Patrzeć i podziwiać!
http://gotetho.deviantart.com/
20-12-2012 15:15
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Hawkins006 Offline
*

Ja z kolei mam kilka DS'ów i Wii i naprawdę nie mam żadnych zastrzeżeń do tych konsol. Wyszło na nie całkiem sporo dobrych i oryginalnych tytułów, które nie ukazały się na żadną inną konsolę. Po za tym gra ze znajomymi na Wii daje naprawdę dużo zabawy. Wii i DS'a poleciłbym każdemu kto lubi dobrą zabawę
21-12-2012 08:44
kruskader Offline
*

Kupiłem sobie Wii U(w końcu). Jako, że byłem i jestem doń pozytywnie nastawiony łatwiej mi mówić co się nie podoba, więc:
- brak kabla kompozytowego w zestawiem tylko HD - naszczęście jest kompatybilny z kablem od Wii
- Problemy z 4:3 - źle ucina, bo ucina też interface, a w Baloon Trip Breeze postać znikała gdy była zbyt blisko krawędzi

Wszystko inne na +

A potem konsola mi padła :(
21-02-2013 13:28
MrChmielOO Offline

To coś ty z nią robił?:D Ja mam WiiU od premiery i jeszcze nic z tych wszystkich narzekań o zwiechach i padaniu konsoli mi się nie przydarzyło:D Póki co nie ma mnóstwa tytułów, ale świetne produkcje są w drodze, cieszy mnie B2 jako ex i Watch_Dogs, póki co pykam w ZombiU, BlackOps2 (teraz tylko multi, kampania zrobiona bardzo szybko, ale dla mnie fabularnie ciekawsza niż MWsaga) AC3, do którego nie mogę porządnie przysiąść i NintendoLand które miałem w zestawie, do tego dochodzą gry z Fami które są teraz na przecenie z powodu 30 lecia tej platformy. Póki co polecam, choć na więcej tytułów trzeba poczekać.
21-02-2013 14:21
Tectologic Offline
*

Miałem okazję korzystać z Wii i jak najbardziej jestem zadowolony.
Grałem już na tym w 2007 i to było na prawdę coooś. Taka technologia w tamtych czasach? Miodzio :)
Świetnie gra się w sieci w Mario Cart. Zabawa przednia :D
Osobiście niestety nie mam Wii, bo kupiłem ps2 i jednak, gdybym miał wybierać między wii, a ps2 to wybór padłby na Sony ;)

Skype dla widzów: Tectologic
21-02-2013 16:10
kruskader Offline
*

(21-02-2013 14:21 )MrChmielOO Wrote:  To coś ty z nią robił?:D Ja mam WiiU od premiery i jeszcze nic z tych wszystkich narzekań o zwiechach i padaniu konsoli mi się nie przydarzyło

Sęk w tym, że nic. Gram w NintendoLand i nagle freeze. Wyłączam i nie chce się uruchomić.
21-02-2013 17:33
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5