Harley

{socialsites}
|
Zmiany na YouTube
Dziś rano postanowiłem razem z kawą zasiąść przed komputerem i odwiedzić mój kanał YouTube. Jak się okazało to nastąpiły kolejne zmiany, a mianowicie brak ilości subskrypcji jakie posiadam(mówię o kanałach które nie zmieniły jeszcze wyglądy na nowy). Pasek z napisem subskrypcje totalnie zniknął co mnie totalnie dobija. Odwiedziłem inny kanał i subskrypcje można zobaczyć tylko na cudzym kanale a nie na swoim, i to w innej formie niż wcześniej.
Jeśli YouTube zacznie wprowadzać coraz więcej zmian to ludzie prawdopodobnie przestaną wrzucać filmiki. I nie mówię tu tylko o głupich subskrypcjach ale o wszystkich nowościach jakie wprowadzono od 2012.
A Wy, co sądzicie o zmianach?
|
|
21-03-2013 11:04 |
|
Falc00n

{socialsites}
|
RE: Zmiany na YouTube
O ile zmiana wyglądu kanałów na ten z szarym paskiem na górze była spoko (mimo że na początku ludzie strasznie narzekali) to nowy wygląd kanałów i kolejne zmiany jakie wprowadza YT są zupełnie nietrafione. Wszędzie musi być biel, coraz mniej możliwości personalizacji, już nawet nie będziemy mieli pełnej strony dla kanału, będzie trzeba się gnieździć między paskami z głównej. Też właśnie zauważyłem zmianę z subskrypcjami i też uważam że jest to zła zmiana. Niektórzy mogą powiedzieć, że suby o niczym nie świadczą i najważniejsze są wyświetlenia, ale wg mnie właśnie ta "pusta" liczba pokazywała ilu ludziom na tyle spodobały się moje materiały, żeby ten przycisk kliknąć. Zawsze miło było spojrzeć i pogratulować sobie "o, zdobyłem te 500 widzów", albo pomarzyć "ciekawe kiedy dobiję do 1000". Osobiście bardzo mi się to podobało. Na razie niby wciąż można sprawdzić ilość widzów, ale śmiem twierdzić że w niedługim czasie subskrypcje znikną z YT. Najsmutniejsze jest to, że co by się nie stało i tak zostanę i będę nagrywał na youtubie, mimo że z początku zmiany będą bardzo ciężkostrawne. Taka bezsilność działa mi na nerwy, fajnie byłoby gdyby społeczność zgłosiła w jakiś sposób swój sprzeciw youtubowi.
|
|
21-03-2013 12:00 |
|
Innominatus

{socialsites}
|
|
|
21-03-2013 16:15 |
|
Harley

{socialsites}
|
Wie ktoś może jak przywrócić wygląd youtube na ten stary?
|
|
21-03-2013 19:52 |
|
GTOqw

{socialsites}
|
|
21-03-2013 21:07 |
|
Harley

{socialsites}