Uwaga! Poniższy artykuł jest żartem z okazji Prima Aprilis, nie traktujcie go poważnie, wybraliśmy przypadkowego popularnego let's playera do tego artykułu i w żadnym wypadku nie przedstawia on zdania redakcji. Jeśli chcecie je poznać, to przeczytajcie pierwsze litery zdań w trzecim akapicie, nie licząc tego.
W sytuacji, gdy youtube zalewany jest toną zagrajmy, w większości chłamu, a promocja partnerska poleca coraz to nowsze i większe kanały, nawet takie molochy przemykają między palcami.
Dlatego nasza redakcja wyszła z ideą polecania zagrajmerów, którzy wg nas prowadzą serie bogate merytorycznie i warte waszej uwagi. Z radością informujemy, że pierwszą taką osobą jest Tivolt
Jego kanał z pewnością nie jest mały i jak najbardziej sobie zasłużył. Elokwencją bije niejednego dziennikarza, a humor także mu dopisuje. Gry, które nagrywa zainteresują na pewno wiele osób, są wiele osób, gdyż są produkcje znane ze swoich walorów. O ile wielu zagrajmerów ociąga się z wrzucaniem odcinków to tivolt nie próżnuje i co chwila raczeni jesteśmy nowymi, ciekawymi materiałami. Wśród naszej społeczności warto docenić taką pracowitość, bo ilość w wypadku idzie w parze z jakością. Inne jego działalności to m.in. streamy, na których możemy na żywo oglądać jego zmagania z rozmaitymi produkcjami. Dodatkowo, mamy okazję porozmawiać zarówno z nim, jak i innymi jego widzami na czacie. Ewidentnie jest to człowiek staranny w swoich seriach, choć nie brakuje mu nieprzewidywalności i pewnego… nietypowego poczucia humoru. Adekwatnie, wielu jego znajomych, goszczących w niektórych seriach, podziela ten urok. Sam oglądając Tivolta jestem pod wrażeniem jego działalności. Sumienność, dbanie o jakość filmów i jednoczesne zabawianie widza — takie cechy się opłacają, bo Tivolt w tym momencie ma już dziewięćdziesiąt trzy tysiące widzów! Ącki Ędward zazdrościłby mu takiej publiki.
Tutaj macie próbkę działalności tego zagrajmera - niewątpliwie wzoru do naśladowania:
—
Seria "Zagrajmyw.pl poleca" ma na celu przedstawianie sylwetek zagrajmerów wartych wg nas uwagi. Zapraszamy do dzielenia się swoimi opiniami w komentarzach!
(This post was last modified: 31-03-2013 23:16 by appareil.)
30-03-2013 22:41
punio7 Posts: 1.019
{socialsites}
RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1
Tivolt, najlepszy zagrajmer jakiego do tej pory miałem zaszczyt oglądać. Wysublimowany humor, wybitny i elokwentny komentarz, ukazujący wiedzę oraz oczytanie Tivolta, obeznanie w temacie gier z których zagrajmy prowadzi, oraz bardzo ale to bardzo inteligentny humor, o wiele lepszy niż Gimper czy inny Rojo, którzy swoją sławę opiewają tylko i wyłącznie na darciu ryja do swoich Blue Yeti, ten zagrajmer, opowiada szczegółowo na temat każdego przedmiotu zawartego w grze, a jego żarty potrafią przyprawić uśmiech na mojej twarzy nie zależnie od dnia lub godziny, perfekcyjny zagrajmer!
Eee. Włączyłem tą próbkę Tivolta na jakiś losowy fragment, i naliczyłem chyba z dziesięć "kurew" i "chuji" połączonych z gnojami i frajerami w minutę.. To jest ten nietypowy, wysublimowany humor?
(This post was last modified: 30-03-2013 23:37 by Selevan.)
Jeżeli nie potrafisz zrozumieć tak wysublimowanego i wygórowanego humoru, mam dla ciebie złą wiadomość, musisz być głupi (chyba, nie bierz tego do siebie).
Nie no, spoko, jakoś tak mi się niepotrzebnie napisało.
Nie powinno się niczego oceniać po jednej minucie z losowego filmu, ale mnie osobiście nawet tak dyskretne rzucanie kurwami odrzuca tak samo, jak słodkie pierdzenie Rocka czy darcie gęby Roja.
(This post was last modified: 31-03-2013 01:16 by Selevan.)
31-03-2013 01:14
The Meldero Posts: 140
{socialsites}
Tivolt jest ok. Jak najbardziej zgadzam się z tym co zostało napisane. Materiały ma ciekawe, humor mu dopisuje i co najważniejsze - jest co u niego oglądać.
Jak zwykle okazuje niebywałą kulturę wypowiedzi, dba o szczegóły (takie jak np opis filmiku) oraz prezentuje wysoki poziom umiejętności w danej grze i ogromną wiedzę na jej temat.
O Tivolcie krążą już legendy. Podobno miał zostać papieżem, jednak musiałby zrezygnować z nagrywania lp. Nastały ciężkie czasy i trudno już wyżyć z partnera, mimo tego on stoi jak opoka, opiera się wszelkiej krytyce, a robi to dla widzów. Bohater jakich mało.