Post Reply 
Perełki jutuba
Author Message
Skorsez Offline
*

RE: Perełki jutuba
Nie mam co prawda filmiku, ale nie będziecie mogli wprost wytrzymać ze śmiechu, po przeczytaniu komentarza napisanego przez Rocka po jednym z filmów. Przeczytajcie najpierw komentarz użytkownika, a później przeczytajcie Rocka, i przyznajcie mu rację, życzę powodzenia.

[Image: 902285fc3fc2a2d9med.jpg]

Szczególnie drugi akapit jest rozwalający.

Jeśli chodzi o vlogi często zgadzałem się z Rockiem na wiele kwestii. Przypomniały mi się jego śmieszne wywody sprzed laty na temat krytyki, blokowania na YT. Swoją drogą nigdy się z nim w tej kwestii akurat nie zgadzałem, i teraz też.
14-10-2013 18:39
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lugia007 Offline
*

Co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie!

Mam nadzieję, że swoją malejącą popularnością wreszcie zapłaci m.in on za swoje skurwysyństwo i chamskie zagrywki.

"Co dla jednego jest sufitem, dla innego jest podłogą."

Youtiub z 7-letnim stażem.
Jestem dziewczyną.
14-10-2013 18:44
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
punio7 Offline
*

A walnę hejterowi bloka, od razu dostaję chęci na kilka odcinków najnowszego BFa.

[Image: 88440151.gif]
14-10-2013 20:06
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
milq123 Offline

Remigiusz zawsze w formie xDD
Śmieszy mnie zachowanie tego wujka rocka, jebany hipokryta. Mam nadzieje, że prędzej czy później ludzie od niego odejdą. Zresztą jego filmy mają już poniżej 50.000 wyświetleń więc powoli się stacza. Może ludzie przejrzą na oczy i dadzą se spokój z jego filmami. Pewnie wtedy będzie znowu pałał miłością do każdego widza, jak to było na początku jego działalności.
(This post was last modified: 14-10-2013 21:35 by milq123.)
14-10-2013 21:30
Skorsez Offline
*

Rojo też w formie. http://youtu.be/LHU13kuglA4?t=7m22s 7:22

Co jest z tymi ludźmi jak można mówić takie rzeczy i wrzucać na internet.

,,Hejterstwo zorganizowane skupiające wokół siebie ludzi smutnych'' Padam w tym momencie.
(This post was last modified: 17-10-2013 13:40 by Skorsez.)
17-10-2013 13:36
appareil Offline
*

Kto to jest ten kubson którego niby obrażamy?
17-10-2013 13:42
Skorsez Offline
*

(17-10-2013 13:42 )appareil Wrote:  Kto to jest ten kubson którego niby obrażamy?

Kubson to dobry kumpel od Tivolta, Tivolt mu chyba nawet pomagał na YT, ale nie trzymajcie mnie za słowo bo nie oglądam gościa, widziałem go tylko parę razy u Tivolta jak w coś grali. obecnie 125 tysięcy subskrypcji. Lets' Player i Vloger tak jak cała reszta. W sumie, nie spotkałem się na tu na forum żeby go ktoś krytykował. Właściwie to nikt nawet o nim nie mówi.
17-10-2013 14:16
milq123 Offline

Te porównanie do AA xD
17-10-2013 17:38
Aquila Offline
*

",,Hejterstwo zorganizowane skupiające wokół siebie ludzi smutnych''
A co robić z takimi bandytami hejterskimi? Masowe zablokowanie!
Pewnie niedługo będzie tak, że nawet konstruktywne krytyki będą usuwane przez autorów i oznaczane jako ten zły hejt, bo jak to mówi Wujcio YouTuba - "... potrafi odebrać chęć do nagrywania przez kilka dni." i dlatego "Często lepiej prewencyjnie, zblokować, może niesprawiedliwie, ale przynajmniej zachować dobre samopoczucie." ..."

Jak myślicie, Rojcio zablokuje?
(This post was last modified: 17-10-2013 19:14 by Aquila.)
17-10-2013 19:14
Skorsez Offline
*

(17-10-2013 19:14 )Aquila Wrote:  ",,Hejterstwo zorganizowane skupiające wokół siebie ludzi smutnych''
A co robić z takimi bandytami hejterskimi? Masowe zablokowanie!
Pewnie niedługo będzie tak, że nawet konstruktywne krytyki będą usuwane przez autorów i oznaczane jako ten zły hejt, bo jak to mówi Wujcio YouTuba - "... potrafi odebrać chęć do nagrywania przez kilka dni." i dlatego "Często lepiej prewencyjnie, zblokować, może niesprawiedliwie, ale przynajmniej zachować dobre samopoczucie." ..."

Jak myślicie, Rojcio zablokuje?

Nie zdziwię się. Ci popularni youtuberzy, są jacyś upośledzeni na punkcie blokowania kont. Dziwi mnie to strasznie, nie obrazisz go, nic nie napiszesz wulgarnego. Ale jak dostaniesz dużo łapek to dostaniesz bloka. To jest strasznie słabe. Spoko od nich konto mają prawo robić co chcą, ale to naprawdę wygląda żałośnie jak na człowieka mającego prawie/ponad 30 lat. Zawsze się z tego śmiałem ale ostatnio aż mi się smutno robi z tego powodu.
17-10-2013 19:25
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5