Post Reply 
Hype (nie)spełniony
Author Message
Lavos Offline
*

RE: Hype (nie)spełniony
Quote:Nie jest. Prowokacja jest prowokacją, a krytyka jest krytyką. A Sintrax to prowokator.

Bo tak powiedział VV, N666 czy ktoś inny z waszego kółka? Bo bo dowodów nie podasz, prawda?
Aha, pisałeś o zamknięciu na czyjeś zdanie - sam fakt, że odpowiadamy na twoje posty, kontrargumentujemy etc. świadczy o czymś zgoła odmiennym. Ty za to, nie korespondując z moim postem i nazywając go 'piramidką płaczu' pokazujesz swoje zamknięcie. Czy to w zasadzie nie jest ciekawe, że najczęściej ten, który płacze na coś najgłośniej, sam tak czyni?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
13-06-2011 18:58
Find all posts by this user Quote this message in a reply
CTSG Offline
*

(13-06-2011 18:52 )Valion Wrote:  @CTSG
"A Sintrax to prowokator"

Argument proszę.
Kradnie fragmenty cudzych materiałów w celu ośmieszenia tej osoby, a potem chowa się za tym, że nie przebywa w polsce, żeby uchronić się od odpowiedzialności karnej. I nie rozumiem do końca - wasze nastawienie bierze się z tego, że zablokowałem Sintrax'a? Bo to nie jest temat właściwy, a odwołujecie się do niego znacznie częściej niż do samego DNF. I jakoś chyba nie potraficie pogodzić się z tym, że miałem ku temu powody.

I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
13-06-2011 19:02
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
kaszub Offline

Nie będę wkraczał w każdy detal dyskusji. Nie próbuję być stronniczy, ale CTSG, wybacz, na jakiej podstawie twierdzisz, że Lavos jest prowokatorem? Ludzie, przestańcie patrzeć na kogoś, przez pryzmat głupich dram na YT. Troszkę więcej obiektywizmu. Też swego czasu uważałem, że LCS jest głupim trollem. Ale spojrzałem na te chore dramy i sytuacje jeszcze raz trzeźwym okiem. I co? Odmieniło mi się. Nie mam na celu nikomu lizać tyłka, ale po prostu drażni mnie, że ludzie nie potrafią wyrazić swojej opinii na podstawie własnych doświadczeń.
CTSG, z całym szacunkiem dla Twej osoby, ale czasami spróbuj postawić się na miejscu naszym (lub kogokolwiek innego z innym zdaniem).

To są moje przemyślenia które oparłem nie tylko na podstawie doświadczeń w internecie, ale też wyciągnięte z mojego własnego życia w którym są podobnie sytuacje.

Pozdrawiam.
13-06-2011 19:02
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valion Offline
*

"Kradnie fragmenty cudzych materiałów w celu ośmieszenia tej osoby, a potem chowa się za tym, że nie przebywa w polsce, żeby uchronić się od odpowiedzialności karnej."

O czym Ty kolego bredzisz?
13-06-2011 19:03
CarlSheppards Offline
*

(13-06-2011 19:02 )CTSG Wrote:  Kradnie fragmenty cudzych materiałów w celu ośmieszenia tej osoby, a potem chowa się za tym, że nie przebywa w polsce, żeby uchronić się od odpowiedzialności karnej. I nie rozumiem do końca - wasze nastawienie bierze się z tego, że zablokowałem Sintrax'a? Bo to nie jest temat właściwy, a odwołujecie się do niego znacznie częściej niż do samego DNF. I jakoś chyba nie potraficie pogodzić się z tym, że miałem ku temu powody.

Chwila... krytyka/komentarz/parodia filmu Buraka, który to on (Burak) ściągnął z YT bezpodstawnie, podszywając się pod błędne imię i nazwisko to kradzież?
I chowa się? Kara?
Gdyby takie jajca wystąpiły w USA, to by Burak po dupie dostał, za false flagging treści komentującej/parodiującej i podszywanie się pod błędnymi danymi.
(This post was last modified: 13-06-2011 19:08 by CarlSheppards.)
13-06-2011 19:07
Lavos Offline
*

(13-06-2011 19:02 )CTSG Wrote:  Kradnie fragmenty cudzych materiałów w celu ośmieszenia tej osoby

LOL. Prawo cytatu nie istnieje. W twojej rzeczywistości zapewne.

Quote:a potem chowa się za tym, że nie przebywa w polsce, żeby uchronić się od odpowiedzialności karnej.

LOL x2 Nawet nie wiem co powiedzieć na taki stek bzdur

Quote:I nie rozumiem do końca - wasze nastawienie bierze się z tego, że zablokowałem Sintrax'a?

Nie, ale to się łączy - generalizujesz, zakładasz z góry, masz gdzieś zdanie innych, robiąc hipokryzję..jedno pytanie - co bierzesz? Co bierzesz, CTSG? I gdzie mogę to kupić?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
13-06-2011 19:07
CTSG Offline
*

@kaszubiak: W zasadzie to nie do końca rozumiem dlaczego muszę się Wam tłumaczyć z tego kogo i za co blokuję. "Mam swoje powody" powinno w zupełności wystarczyć. Podałem wyżej jeden z ważniejszych powodów mojego nastawienia do Sintrax'a, ale proszę, nie liczcie na to, że będę wprowadzał Was w szczegóły spraw, które toczyły się między Sintraxem a osobami które znam. Podważacie wiarygodność moich znajomych? Proszę bardzo. To łatwiejsze rozwiązanie zważywszy, że Sintrax jest Waszym kolegą z forum.

I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
13-06-2011 19:08
Valion Offline
*

Skąd Ty masz taki towar kolego?

1. SPAM - Tego nigdy nie było, jedynie jak VV traktował dyskuję z nim jako spam.

2. Odpowiedzialność karna - Mr. VV poszedł niby z tym "SPAM'em" na policję. Policja go zapewne wyśmiała, albo po prostu posiedział sobie w domu kilka minut z wyłączonym kompem.
13-06-2011 19:10
Sworson Offline
*

CTSG, LCSintrax ci coś zrobił? Czy może działasz pod wpływem presji kolegów.
13-06-2011 19:11
Roofix Offline
*

Ja się odniosę krótko:
(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote:  Sintrax dostał blocka za to co widziałem na własne oczy oraz za to co słyszałem od znajomych. Mam wrażenie, że w poprzednich postach wyraziłem to wystarczająco jasno. Ktoś zatem wyraźnie nie chce przyjąć tego do wiadomości. A ja nie mam ochoty się powtarzać.
Nie będę wnikał, w co widziałeś. Takie pytanie - rozmawiałeś z nim o tym, czy zdajesz się tylko na znajomych? Jak tak, to gratuluję. Jak już chcesz znać istotę sporu, to proponuję rozmawiać z obiema stronami i opowiedzieć się po tym po którejś. Nie da się być tu neutralnym. Jakbyś np pogadał z takim VVitchavenem, zaraz byś zmienił zdanie.
13-06-2011 19:13
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Hype spełniony, czyli zagrajmy w Crysis 2 Gik 10 4.869 27-03-2011 23:49
Last Post: punio7

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5