Post Reply 
Wiedźmin 2
Author Message
Gik Offline
*

RE: Wiedźmin 2
To zaleta?

[Image: aqI8D.jpg]
16-06-2011 21:49
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mide Offline
*

Dla jednych tak, dla innych nie. Jedni będą się cieszyć że dłużej pograją (nagrają więcej) inni będą stękać że po 120 partch im się odechciało (nagrywać/grać/oglądać).

kanał: http://www.youtube.com/user/MideStorm
16-06-2011 21:58
Zwaniec Offline
*

LP pierwszego Wieśka (wybaczcie lekki offtopic) w wykonaniu Veriax'a miało 274 odcinki (średnia długość 10 minut, czyli łącznie około 45 godzin) i oglądało się to całkiem przyjemnie. Sporo zależy od tego jak dana osoba gra, a jeszcze więcej od tego jak komentuje oraz jak dobra/ciekawa jest sama gra.

16-06-2011 23:09
RomanPL79 Offline
*

(16-06-2011 23:09 )Zwaniec Wrote:  LP pierwszego Wieśka (wybaczcie lekki offtopic) w wykonaniu Veriax'a miało 274 odcinki (średnia długość 10 minut, czyli łącznie około 45 godzin) i oglądało się to całkiem przyjemnie. Sporo zależy od tego jak dana osoba gra, a jeszcze więcej od tego jak komentuje oraz jak dobra/ciekawa jest sama gra.

A to czasem nie jest Wiedźmin 1?
17-06-2011 11:25
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mide Offline
*

@UP a pierwszych 3 wyrazów nie widzisz? (ściślej mówiąc to jeden skrót i dwa wyrazy). Ja wyraźnie widzę napisane:

"LP pierwszego wieśka"

kanał: http://www.youtube.com/user/MideStorm
17-06-2011 11:34
RomanPL79 Offline
*

@UP A sorry - to ja ślepy jestem
17-06-2011 11:35
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Zwaniec Offline
*

Toegoff ukończył Wiedźmina 2. Zajęło mu to 95 odcinków (średnia długość epizodów 15-17 minut). W końcowych napisach można posłuchać jego opinii odnośnie tej produkcji.

O ile ze wszystkimi zachwytami i oceną (9/10) nie w pełni bym się zgodził to, miło usłyszeć miłe słowa od obcokrajowca (osoby nie związanej narodowo, emocjonalnie i "patriotycznie" z polską produkcją - czyli podejściem w większości pozbawionym "fałszywych" zachwytów oraz kompleksów).
Oby kolejny Wiedźmin utrzymał ten poziom i tępo ewolucji w jakim obecnie znajduje się seria :cool:.
01-07-2011 10:04
Esgarot Offline
*

Ja robiłem trochę dłuższe odcinki wiedźmina 2. Wyszło mi 40 partów. Pierwsze części miały po 20 min, potem się wydłużało. Ostatnie party miały już godzinę. Dlatego gdybym ja osobiście miał wciąż limit - chyba bym się nie brał za LP z dłuższych gier. Wiedźmin 1 dla przykładu jest moim zdaniem grą bardzo długą, szczególnie jak ktoś bada każdy kąt i wykonuje każde zadanie.
I wybaczcie, że nie rozprawiam o tym jak cudowna jest ta gra (bo to oczywiste).
11-08-2011 16:58
Lavos Offline
*

Quote:I wybaczcie, że nie rozprawiam o tym jak cudowna jest ta gra (bo to oczywiste).

A jeden jest Allach i Mahomet jest jego prorokiem.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
11-08-2011 17:17
Chomik Offline
*

Quote:A jeden jest Allach i Mahomet jest jego prorokiem.

Mimo wszystko gra jest świetna, jest nieliniowość? Jest. Grafika, która dodaje wrażeń[bo równie dobrze wszyscy zwolennicy brzydkiej grafiki w grach, bo grafika nie najważniejsza, możecie grać w gry tekstowe...]. Dźwięk też jest na wysokim poziomie, tak jak i fabuła, a zakończenie? Jeśli chcecie grać takie zakończenie jak w ME2 z pełną rolą "emocji" i w ogóle ołer pałeru to proszę, ja wole logiczne zakończenia.

Mamy do tego dobre dialogi i FENOMENALNY dubbing, co prawda - można zarzucić bugi, ale dziwne, mi się nigdy nie przyprawiają - Ani kamera się nie zwiesiła, ani bohater, tylko i wyłącznie szwankuje system celowania.

Może się ludziom nie podobać gra, tak jak mi się nie podobają gry BioWare[Poza Kotorem], ale nikt nie może powiedzieć, że gra jest słaba, bo to jest ... bez sensu. Można jej zarzucić, że nie jest wierna książce, jeśli ktoś tak myśli, bo to jego ocena, ale nie może jej zarzucić nieliniowości, ani brzydkiej grafiki i wszystkiego innego co wypisałem.
(This post was last modified: 12-08-2011 00:57 by Chomik.)
12-08-2011 00:57
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Wiedźmin 1. Selevan 14 4.890 22-04-2012 20:09
Last Post: Infelicity

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5