(29-06-2011 14:54 )Falc00n Wrote: @sonicpro
Mógłbyś ograniczyć na naszym forum bluzganie? Z reguły panuje tutaj kultura.
Podpowiedź słownikowa jakby ktoś nie "kumał" o co chodzi autorowi:
"zajebiście"
znaczenie: wulgarnie: fajny, interesujący
Tak ten wyraz JEST wulgaryzmem obojętnie czy go używa pół świata w telewizji czy też tylko 1/3. I nic tego nie zmieni, nawet jakby wszyscy "sławni" postanowili by go używać zamiast np "fajny, interesujący"
Jeśli nie chce się wam oglądać - filmik nie zawiera ani grama słowa od MZ. Tylko hipoholowy kawałek. Zajka ponadto tak się przejął filmikiem sonica, że wrzucił go na swój kanał. Troll'd.
To wszystko zaczyna przypominać słabej klasy telenowele. Czas wziąć piwko i troche popcornu, będzie co oglądać. Nie wiem czemu, ale ten fragment najlepiej będzie opisywał wszystkie dramy zagrajmerów, te które były i te które będą: http://www.youtube.com/watch?v=ee925OTFBCA#t=0m14s
Drama jest murzynem (bez podtekstów rasistowskich).
Fakt, ten płacz jest świetnym odzwierciedleniem płaczu zagrajmerów. W sumie mógłby ktoś te wszystkie dramy ładnie posklejać, wtedy wyszło być coś w stylu Pulp Fiction*. Drama Fiction?(bardzo niskobudżetowy i kiczowaty film).
Świetnie. Weź też piwko i dla mnie Dembalak, ja zamówię pizzę. Po seansie, wszystkim ofiarom dram podaruję relanium.
* Nie mam pojęcia dlaczego, ale właśnie z tym filmem kojarzą mi się dramy zagrajmerów.
(This post was last modified: 30-06-2011 09:45 by kaszub.)