(18-07-2011 22:15 )Zajkowsky Wrote: @Mide Powiem pokrótce, co Ty sobą reprezentujesz?
Hmm pomyślmy, yyyy świra? Tak to dobry wyraz. Jam jest świr :P
(18-07-2011 22:15 )Zajkowsky Wrote: Nie ma to jak próba zdobycia widzów dzięki innemu użytkownikowi.
Where? Widzisz jakiś ukryty plan gdzieś gdzie go nie ma?
(18-07-2011 22:15 )Zajkowsky Wrote: Przeglądnij swoje filmiki i pomyśl co Ty w nich mówisz. Czyste głupoty.
O tak ponieważ opisywanie gry, jej mechaniki, oraz tłumaczenie czegoś z gameplay'a to głupoty? Bo widzisz ja nie poruszam tematów nie związanych z grą na swoim kanale. Więc nie wiem co Ty widzisz? :>
(18-07-2011 22:15 )Zajkowsky Wrote: Ja internetu w ogóle nie biorę na poważnie, mam swoje życie prywatne a te filmiki traktuję jako hobby. I będę do moich filmików mówił co będzie mi się podobało, nawet poruszę temat gówna i nic Ci do tego.
Taaa widze właśnie w tym temacie jak internetu na poważnie nie bierzesz ^^
(18-07-2011 22:15 )Zajkowsky Wrote: I tak słabo widzę Twój kanał, bo za bardzo się przejmujesz.
Ja? Przejmuje? Really? Kurde a myślałem że nie wrzucania filmików na kanał przez ostatnie bodajże 4-5 tygodni, oraz nie przejmowanie się wiadomościami typu: "Jak nie wyślesz jakiegoś filmiku do końca tygodnia to zabiorę Ci subskrypcje" czy "masz do dupy kanał bo tak!", to raczej świadczy o braku przejmowania się kanałem ale ok. Wielki Panie "Z" możę Ty wiesz lepiej.
Ale z drugiej strony w tym temacie pokazujesz że nie wiesz nic, mało tego nie potrafisz nawet wybronić swoich racji i do tego zarzekasz się że Ci to wszystko zwisa, ale co chwila musisz kogoś atakować gdy braknie Ci argumentów. Jak by Ci to tak naprawdę zwisało to byś nie płakał co chwila w postach że "gówno nam do Twoich filmików" lub "że nie chcesz żeby Twoje filmiki były tutaj linkowane".
Pozdrawiam Cię Hipokryto XD
Dalsze dywagację z Tobą są zbędne, daj znać jak dorośniesz okej?