Quote:Czysta logika.
Ktoś robi coś szalonego, jest szalony.
Ktoś robi coś głupiego, jest głupi.
O, widze, że pan wszystko wiedzący wkracza do dyskusji, nie wiedząc o czym pisze.
Robiąc coś głupiego nie znaczy, że ktoś jest głupi, a zrobił coś głupiego.
Można powiedzieć, że Einstein[Niestety czy czytam wikipedii podczas pisania postów, przepraszam] wynajdując jakiś pierwiastek(whatever) przyczynił się do powstania bomby atomowej zrobił coś głupiego, był głupi? Nie był głupi.
Jeśli zrobie coś szalonego, nie znaczy, że jestem szalony, wybryk jeden nie oznacza większej ilości wybryków...
Naprawdę, czysta logika w twoich słowach.
Quote:No oczywiście. Wykraczasz wiedzą ogółem po za naszą epokę, więc co tu jeszcze, ze zwykłymi śmiertelnikami robisz?
Oczywiście nie widzę tu krzty megalomani, a czystą prawdę. Swoimi wywodami udowadniasz, że faktycznie jesteś nader inteligentny.
Thawica ci pomógł z tym? Czy może sam wymyśliłeś? Bo wiesz, wydajesz się być trochę za cwany, a przepraszam... Przecież to ty panie, wszystko-wiedzący.
Mimo wszystko i tak odpowiem, może i było to trochę, ba ! Nawet bardzo narcystyczne, ale nie widzę w tym nic złego, przecież mogę oceniać samego siebie, wiem, że idiotą nie jestem, ale też wiem, że geniuszem nie jestem, niestety u ciebie z tym gorzej, kolego.
Ps: Zresztą, tak trochę teraz o tym myślę i... Narcyz to człowiek, który dostrzega w sobie coś, czego nie ma tak więc... To nie było narcystyczne bo nic nie wyolbrzymiłem ani tez nie zmniejszył, tylko powiedziałem, że jestem od moich rówieśników o kilka lat do przodu, o ile sobie sami musicie dodać więc...
Nie kasuje tego o narcyzie, bo ktoś mi zarzuci, że to było nie wygodne i takie jest, ale nie chce osobnego wątku typu: "Chomik - narcyzem się zwie".