Damol123

{socialsites}
|
RE: Quasand- Koniec działalności
Co by tu powiedzieć Quasand jeszcze ma konto na YT i pewnie bendzie jeszcze nagrywal filmy ale hejterzy nie spią wiem o tym co zrobil ale patrzcie jakie on tera bendzie mial życia na yt ? na pewno nie raz ktoś go shackuje nie raz go wyzwie. Ale jest jedno ale na pewno on sam bendzie hejtowal nie jednego zagrajmera np Jjaya Ctsg czy jeszcze kogoś. A z Gnomem i Quasandem to ich sprawa. Ale może i Quasand wkradł sie na konto Gnomka kto wie a może nawet jego jakiś znajomy. i co z tym zrobcie jedyna rzecza jest iśc na policje i tyle na wszystko narka.
Pozdrawiam
//Mam nadzieję, że to trolling...
(This post was last modified: 16-08-2011 17:34 by Gik.)
|
|
16-08-2011 17:23 |
|
Rodzynka

{socialsites}
|
Nawiązując do wypowiedzi Sir CaT, też myślę, że Rock zachował się w sposób...hmm...nieodpowiedni? Bycie neutralnym nie ma zalet w tym wypadku, a to Jego zdanie "albo mówię o kimś dobrze, albo nie mówię wcale" nic do tej sprawy nie wnosi, ponieważ Rock nic na temat Qusand'a konkretnego nie powiedział. W filmie ciągle (moim zdaniem oczywiście) "owijał w bawełnę".
Co do samego odejścia i powrotu Quasand'a to myślę, że jest jasne, że swoim zachowaniem pokazał jaki jest zadufany w sobie, małostkowy i cholernie napalony na kasę. partnerstwo YT powinno byś wyróżnieniem i tylko dodatkiem do pracy jaką użytkownicy wkładają w filmy, a nie głównym celem założenia konta i kręcenia filmów.
Niektórzy z Was pewnie uważają, że jako dziewczyna nie mam zbyt dużego pojęcia o świecie gier, więc ta opinia dla nich jest nieważna, ale śledząc ten temat poczułam, ze tak jakby muszę się tu wypowiedzieć ;)
"Złych wspomnień nie musisz brać ze sobą. I bez tego będą cię prześladować"
|
|
17-08-2011 19:45 |
|
Wan1Mas
{socialsites}
|
^ Take a chill pill.
|
|
20-08-2011 08:43 |
|
SCARS

{socialsites}
|
@Sir cat - "jest to frajda pograć z płcią przeciwną" , tak! Dla wyalienowanego "pr0 gracza" w wieku lat ~15 na pewno, w koncu to jedyna forma kontaku "z płcia przeciwną" na jaką moze liczyc ;)
Co do reszty Twojego posta to pozwole sobie na mała parafraze - nie chcialo mi sie go czytac ale $%&^*# ci w oko :D
//offtop
(This post was last modified: 20-08-2011 20:17 by punio7.)
|
|
20-08-2011 11:27 |
|