Post Reply 
O szeroko pojętym "zagrajmerstwie"
Author Message
Sworson Offline
*

RE: O szeroko pojętym "zagrajmerstwie"
Na pewno się zmieni. Niestety, ludzie mają zwyczaj zmieniana tego, co jest dobre. I kto, wie czy te zmiany za przeproszeniem wszystkiego nie spieprzą. Chociaż, w sumie nie mam pomysłu, jakie mógłby by być to zmiany. Wszystko, zależy od postępującej techniki. I może, to co nam się nigdy nie śniło, niedługo będzie dostępne. Kto, to wie. Czy to nie zepsuję tego? Już teraz, gdy widzę Zagrajmy z kamerką to dla mnie to straciło klimat. Wiemy już dużo o rozmówcy. Oprócz głosu, widzimy jego twarz. Objawia nam swoje życie, często nieświadomy tego. Element tajemniczości kompletnie zepsuty. Natomiast, zauważyłem, że każdy ma inną definicję Zagrajmy. Jedni jednoodcinkowe gameplaye z gry już nazywają Zagrajmy, niektórzy wszystkie materiały z gier nawet bez głosu rozmówcy nazywają Zagrajmy. Czy słusznie? Czy na prawdę każdy materiał z gier to Zagrajmy? Myślę, że nie. Podsumowując, na pewno czekają nas zmiany. Technika idzie do przodu, to jest nieuniknione. Ale czy będą to dobre zmiany? Być może tak, ale obawiam się, że niektóre z nich wszystko zepsują.
26-11-2011 07:43
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: O szeroko pojętym "zagrajmerstwie" - Sworson - 26-11-2011 07:43

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5