Post Reply 
Filmy, które Was dotknęły. W zły sposób.
Author Message
Gik Offline
*

RE: Filmy, które Was dotknęły. W zły sposób.
Ech. Ludzie. SCENY! Podajcie konkretne sceny, które wami wstrząsnęły, myślałem, że to było oczywiste. I nie, to nie jest temat o filmach, które wam się nie podobały. Jak na razie jedyną osobą, która nie walnęła tutaj offtopa, był IConquer. A właśnie, IC:

Ludzka? Stonoga? Serio?
[Image: 80462491.jpg]

Po tym, co się nasłuchałem od tych wszystkich rozchichotanych "alternatywnych" dziewcząt, to myślałem, że obejrzę coś naprawdę mocnego. Ojjj, ciężko się myliłem. CO w tym filmie było takiego przerażającego, czy obrzydliwego? Pomysł? Bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Doktorek, który ze wszystkich sił starał się być przerażający i ponosił w tym kompletną porażkę? "FEEEEEED HEEEERRRR!asdhas1!1" Podoba mi się też fakt, że połowa tej całej "stonogi" jest zabandażowana. Tępe suki jako protagonistki, żółtek, który przez cały film porozumiewa się poprzez te swoje skośnookie okrzyki. "OOOSSSUUUU!!11q" Fekaliów tam nie widać. Ponad półtorej godziny nudy. Nawet scena końcowego pościgu mnie usypiała. Bohaterowie zachowują się niedorzecznie. Niesamowicie przereklamowany film.

Ale słyszałem, że w ludzkiej stonodze 2 kilkanaście ludzi sra sobie nawzajem do ust, a w jednej scenie matka nieopatrznie miażdzy swojemu dziecku głowę obcasem. Może być zabawnie, dam tej serii jeszcze jedną szansę.

@Vlodek
To ciekawe. Napiszesz coś więcej?

[Image: aqI8D.jpg]
(This post was last modified: 11-12-2011 11:33 by Gik.)
11-12-2011 11:29
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: Filmy, które Was dotknęły. W zły sposób. - Gik - 11-12-2011 11:29

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Filmy "grozy". Wan1Mas 31 13.537 21-08-2013 06:53
Last Post: CwirCwiru
  Quentin Tarantino - Filmy The Rock PL 3 2.088 08-08-2013 23:40
Last Post: The Rock PL
  Jakie filmy widzieliście ostatnio? Gik 5 2.367 19-06-2012 14:56
Last Post: Roofix

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5