Post Reply 
Minecraft "okładką" kanału. - Moje przemyślenie.
Author Message
ZNPiesPL Offline
*

RE: Minecraft "okładką" kanału. - Moje przemyślenie.
(11-12-2011 17:30 )Blitz Wrote:  Są różne rodzaje Hate'u , ja gdy zobacze Minecrafta na Kanale , odrazu zamykam Okno.

Ja robię DOKŁADNIE to samo. Dlaczego? Ledwo trafiam na jakiś kanał, widzę TYLKO minecrafta, a z innych serii 2-3 odcinki. Jak ja tego nienawidzę... Ta gra o stawianiu kwadratów jest tak popularna, że najczęściej jest nieraz szukana. I przez tą za przeproszeniem je*ną grę o stawianiu kańciastych kwadratów, czy o czym ona jest, przekreśla się, o wiele ciekawsze serie Let's Play... To jest po prostu plaga. Rozumiem, gdy jacyś ludzie, tworzą fajne budowle, i pokazują je na YT. Tylko, że większość tych materiałów z Minecraft, stanowią LP o budowaniu jak (Znowu użyje tego sformułowania) powiedział Buraczek - Szałasów z drabinkami. Moja niechęć do WSZYSTKIEGO co jest z Minecraftem związane, stworzyło się tym, iż mało materiałów z tej gry, są ciekawe, i jest ich po prostu jak za przeproszeniem g*wna w ściekach. Odgrzewany po raz setny kotlet, traci swój smak.
15-01-2012 21:54
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: Minecraft "okładką" kanału. - Moje przemyślenie. - ZNPiesPL - 15-01-2012 21:54

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5