Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Sttark Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Quote:BL i NGE są jako tako w miarę niezłe. Reszta to popłuczyny dla gimbazy.
To tylko twoje opinia według większości ludzi Death note oraz CG jest lepsze od dajmy na to NGE które tak naprawdę jest przereklamowane(nadal bardzo dobre,ale zawsze)
Quote:Animowane (w dodatku animowane koszmarnie, kiepska flashówka robiona byleby była) obok aktorskich, widać szeroką wiedzę na temat telewizji.
Zaś w twoim przypadku widać prawie brak tej wiedzy...jakbyś nie wiedział animacja w flash'u jest jedną z trudniejszych i ładniejszych jakie są na rynku obecnie zobacz se ile klatek na sekundę ma choćby jedno mrugnięcie oka albo tło w animacji,praktycznie każdy element tam się rusza...jako osoba która tego nie ogląda nie docenisz tego należycie więc następny razem polecałbym uzupełnić wiedzę..
Quote:Nie ma czegoś takiego jak hejterstwo. Ale on the topic - nie masz liczb, więc tylko sobie spekulujesz. So, no point.On the topic - bronies w Polsce to albo dzieci cult followujące jjayjokera albo ludzie, którzy robią coś infantylnego i próbują na siłę temu zaprzeczyć. Imho.
Po pierwsze hejterstwo istnieje jednak nie twierdzę że jest na tym forum:)
Po drugie Ciekawe skąd osoba która nie ma o tym pojęcia może wysuwać tak dokładne argumenty?Bronies jest JJay joker ale jego dzieciaki(jak zauważyłeś)raczej nie.A co do infantylności to znowu to tylko twoje zdanie niczym nie poparte zresztą więc następnym razem [spoiler]dobrze radzę nie porównuj wszystkich bronies do siebie[/spoiler],wiem że wśród nas są ludzie którzy są z tym serialem bardziej lub mniej ale to nie znaczy by wysuwać jakieś durne argumenty..Po za tym nasza grupa naprawdę wspiera bardzo dużo organizacji charytatywnych na całym świecie a Polska sama w sobie mnie nie obchodzi.[/quote]
Selevan
Jak już pisałem to zależy od osoby,nie wszyscy są tacy ale większość(przynajmniej wśród moich znajomych)
Kaszubiak
Cóż grupa istnieje a jakże:)To subkultura około kilkunastu milionów mężczyzn(i kobiet choć ich jest mniej) z całego świata którzy oglądają ten serial;)
http://knowyourmeme.com/memes/subculture...p-is-magic

Ukryte w tekście, ale nadal ad hominem. Słabe. Poza tym, naprawiłem quoty, nie musisz dziękować.
(This post was last modified: 17-01-2012 18:00 by appareil.)
17-01-2012 15:19
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 17-01-2012 15:19
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5