Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Sttark Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Po 1.Nie zrozumiałeś mnie następnym razem czytaj uważnie.
Po 2.Twierdzeniem że ilość nie równa się jakości jest tak stare jak świat ameryki tym nie odkryłeś.Jednak zważ na to że ci twoi krytycy(poprosił bym o dowody)mogą równać się moimi krytykami http://www.imdb.com/title/tt0877057/ http://www.imdb.com/title/tt0112159/
A NGE nie jest przereklamowanym anime o robotach z hektolitrami krwi oraz o irytującym głównym bohaterze
?Na pewno bardziej niż death note które traktuje o zabawię w Boga,oraz wartościach tego świata.
Pozostałem anime są dobre ale kulturowością nie grzeszą.
Po 3.
Ogólnie rzecz biorąc jako osoba interesująca się animacjami wiem że animacja flash'owa jest trudna każda osoba która to robi powie Ci że to nie dla każdego..po za tym dlaczego myślisz że flash'owa bajka nie może mieć ręcznie rysowanych postaci(L.Faust osobiście narysowała całą mane 6).a co do kolorów to na tym polega urok tej produkcji ona ma taka być.Nie powiesz mi jednak,że jest cukierkowa jest(jak już wspomniałem) kolorowa i nic więcej.
Po 4
Nie odwracam kota ogonem tylko zadaje ci pytanie byś na nie odpowiedział.
Po 5
Bajkę dla dzieci? teoretycznie tak,ale jak zauważyłeś w praktyce ogląda ją więcej ludzi dorosłych niż dzieci a jak inaczej niż fenomenem można nazwać coś co się tak ciepło przyjęło tak gdzie nie powinno.
Po 6
Co do infantylności..
Nie uważam się za osobę infantylną,w życiu.Jestem dojrzały i to często bardziej od rówieśników..a jednak nie uważam tego za wadę nie ma nic złego w infantylności o ile nie jest przesadzona sam nie masz pojęcia jak wygląda-dajmy na to-taki ponymmet więc równie dobrze mogę nazwać osobę infantylną która oglądała NGE bo średnia wieku oglądających jest niższa niż bronis..
Po 7
Jak wspomniałem tutejszy fandom znam i są to świetni ludzi(powiedziałbym najbardziej ucywilizowana grupa społeczna/subkultura jaka jest takie przynajmniej odebrałem doświadczenie z spotkań z znajomymi)...
Wracając do kucyków ktoś zna termin jakiegoś mniejszego(kameralnego)spotkania?Chętnie bym się wybrał:D

Po 8
Zrób quoty do moich wypowiedzi, jeśli chcesz nawiązywać dyskusję.
(This post was last modified: 17-01-2012 20:10 by appareil.)
17-01-2012 19:11
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 17-01-2012 19:11
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5