Post Reply 
Minecraft "okładką" kanału. - Moje przemyślenie.
Author Message
ZNPiesPL Offline
*

RE: Minecraft "okładką" kanału. - Moje przemyślenie.
(16-01-2012 20:27 )Likan Wrote:  Jeśli ktoś potrafi zrobić coś ciekawego w MC nie mam nic naprzeciwko. Tak jak to określil Buraczek - Minecraft to klocki Lego. Nie zamykam o razu okna tylko dlatego, że "o matko Mienkraft obobobobo". Jeśli tylko nie jest to marudzenie w stylu "cześć... dziś pokaRZę wam jak zrobić domek swUj i w ogUle.. (5 minut przerwy) no to tak o bEdzie...". A skoro MC to "klocki lego" (naprawdę podoba mi się to porównanie), to (a swoją drogą kto bawil się tylko 1 zestawem lego? ja mieszalem wszystkie heh) można w nim robić i fabulę, i "minecraftowe"
przeróbki nawet i z Far Cry'a. Tylko zrobione dobrze. A i filmiki jak robić ciekawe budowle też są spoko, bo czasem i weny brakuje. Peace.

Ja po prostu obrzydzony zostałem do tej "Gry". Została ona tak niepotrzebnie spopularyzowana, że wymiotować się chce. NAJGORZE, jest to, że LP z tej "Gry" chociażby nie wiem jak dupnie prowadzone, zawsze nawet po pierwszym odcinku, pojawiają się komentarze typu "Fajne, kręć dalej". i +10 do widzów. Minecraft to nic innego, jak dupna gierka, którą niektóre dzieci neo, chcą się wybić. WYJĄTKIEM są niektórzy Let's Playerzy, którzy nie nakręcają tylko minecrafta, i nie jest to ich jedyna gra, w którą potrafią grać/ kręcić z niej LP. Moje zdanie.
17-01-2012 21:23
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: Minecraft "okładką" kanału. - Moje przemyślenie. - ZNPiesPL - 17-01-2012 21:23

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5