Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Też się pobawię.
(17-01-2012 19:11 )Sttark Wrote:  A NGE nie jest przereklamowanym anime o robotach z hektolitrami krwi oraz o irytującym głównym bohaterze
?Na pewno bardziej niż death note które traktuje o zabawię w Boga,oraz wartościach tego świata.
O tym mówił już Goethe i Dostojewski. I nie musieli uciekać się do kompletnie irracjonalnych postaci i zabiegów 'przewidziałem, że przewidzisz mój ruch', rozciągniętych dodatkowo ponad miarę.

Quote:Po 3.
Ogólnie rzecz biorąc jako osoba interesująca się animacjami wiem że animacja flash'owa jest trudna każda osoba która to robi powie Ci że to nie dla każdego..
Oczywiście, że nie jest dla każdego. Jak masa innych rzeczy. Zaś jako osoba więcej niż interesująca się animacjami powiem, że samo animowanie nie jest hipertrudne i złożone i bardziej zależy od faktycznych umiejętności twórcy.

Quote:Bajkę dla dzieci? teoretycznie tak,ale jak zauważyłeś w praktyce ogląda ją więcej ludzi dorosłych niż dzieci a jak inaczej niż fenomenem można nazwać coś co się tak ciepło przyjęło tak gdzie nie powinno.
A grupą docelową są nadal dzieciaki.
Fenomen zaś oznacza zjawisko zaskakujące. I tym właśnie jest popularności bajki dla dzieci w innej grupie docelowej.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
18-01-2012 00:06
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 18-01-2012 00:06
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5