Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Funny you are.

(18-01-2012 18:15 )Sttark Wrote:  A co mnie to obchodzi czy widziałeś pierwszy sezon?
Gdyż zakwestionowałeś moją wiedzę w temacie. Oświecam cię zatem, że jest inaczej.

Quote:Twoje nastawienie było widać od razu
Bo od razu określiłem swoje stanowisko wobec tej bajki. Każdy głupi to zrozumie, nie wiem skąd ten oskarżający ton.

Quote:a co do reszty posta przyganiał kocioł garnkowi napisz coś porządnego ja swoje argumenty na temat wyjątkowości tego serialu i nie mam zamiaru robić drugi raz tego samego...
Hah. Stosujesz bardzo prosty zabieg forsowania - wszystko co nie będzie wygodne i czego nie będziesz mógł skontrować nie będzie 'czymś porządnym'. Czemu? Bo ty tak mówisz. Drogi randomie, świat nie kręci się wokoło ciebie, ja i apparatus przedstawiliśmy kontrargumenty, których ty po prostu nie uznajesz. Twoje zdanie na szczęście nie potrafi definiować materii i dlatego to nadal będą argumenty. Negując je w taki sposób wychodzisz tylko na krzykacza.

@Roofix
To widełko prezentuje niczym nieuzasadnioną sieczkę, ot taki gore klasy D.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
18-01-2012 18:35
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 18-01-2012 18:35
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5