Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Tak na marginesie, masz 15 lat, prawda? Jestem ciekaw.

Quote:Jak dotąd to ty nie grzesznych inteligencją zbytnio:)
Widzę twoją przyszłość...widzę ostrzeżenie od moderacji!
Serio, nie próbuj zgrywać cwaniaka.

Quote:CO do animacji Guro..najpierw przeczytaj potem komentuj:)I to ja podobno nie jestem w temacie,przeczytaj potem zgrywaj mądrego..
Co to ma do rzeczy? Bym napisał, że znam się a ty na to 'co mnie to obchodzi?'? Zaczynam dostrzegać pewien schemat.

Quote:Jesteś ślepy?Wypisałem mnóstwo argumentów
LOL.
Ty nie podawałeś argumentów. Ty forsowałeś subiektywną opinię, robisz to zresztą cały czas. Twoja boska argumentacja cały czas wygląda tak:
Quote:Nie ma krzty fabuły?
Widać że tego nie oglądałeś.
..przydatnych wartości.
Hello?Czy my mówimy o tym samym?Najpierw coś obejrzyj z tego a dopiero potem się wymądrzaj.Tym stwierdzeniem pokazałeś wprost że jesteś po prostu hejterem i nikim więcej
To są według ciebie argumenty? To tak jak wcześniejsza rozmowa z apparatusem o animacji - ty po prostu stwierdziłeś, że takowa jest ładna. Nie udowodnisz, że to jest faktem. Zrozum to w końcu.

Quote: i jak to ci nie wystarcza to chyba zacznę podejrzewać cię o trolling.
I care man. I care.

Quote:A na serio to siłą nie przekonam do tego nikogo z tak ograniczony ucywilizowaniem niestety...
Powinnością bronies jest kochać i tolerować więc brohoof:heart:
Czyli co? Animacja gore poniaczy jest bazowana na opowiadaniu? Jest lepsza od HTF, bo jest uzasadniona? Chłopie, sam fakt, że nie odpowiadasz bezpośrednio na moje posty świadczy o tym, że potrafisz tylko zapętlać swoje zdanie w nieskończoność. Może to działa wśród innych ludzi, ale tutaj każdy pokazał argumenty, stąd musiałeś uciec się do nie dostrzegania ich i wpychaniu swojej opinii bez uzasadnienia.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 18-01-2012 19:36 by Lavos.)
18-01-2012 19:35
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 18-01-2012 19:35
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5